Arkiver

Nyheder

En god pressestrategi er ren omsætning under Go-To-Market

Som startup er der rigtig mange ting, man skal være opmærksom på, når man lancerer sit produkt, og fokus ligger nok ofte på at få et funktionelt produkt klar til brugerne til tiden. Men faktisk er der både mange brugere og god omsætning at hente, hvis man også lægger lidt energi i en ordentlig pressestrategi. Og nu er der hjælp at hente! Af Daniella Ravnholt Mathiesen og Louise Løvendahl Johansen

Mynewsdesk er en markedsførings- og PR-platform, som hjælper over 5000 virksomheder, bureauer og organisationer med at kommunikere historier til de rette mennesker. Med et digitalt presserum gør Mynewsdesk det lettere at fortælle de gode historier.

Et skræddersyet tilbud til startups

Hvis du har et ungt startup og ønsker, at din virksomhed skal benytte sig af Mynewsdesk, har Trendsonline og Mynewsdesk lavet et helt særlig tilbud til netop dig. Vi tilbyder et årsabonnement på Mynewsdesk’s service til 6000 kr., mod en normalpris på 25.000 kr. Kontakt redaktionen for nærmere oplysninger. Bemærk at tilbuddet kun gælder for unge virksomheder.

Hvorfor er medie- og presseomtale vigtigt?

Søren Malmskov, som er CEO & stifter af AutoOffer, ved, hvor vigtigt medie- presseomtale er, når man skal på markedet med en ny virksomhed.

AutoOffer_SørenMalmskov“En god PR-strategi kan betyde forskellen på, om du ligger øverst eller nederst i brand-genkendelse mellem dine konkurrenter. PR er meget afgørende for, om din virksomheds brand brænder igennem det støj, der omgiver erhvervslivet,”  –og han fortsætter:

”Pressemeddelelser indgår i høj grad heri, fordi en, på forhånd, gennemarbejdet pressemeddelelse giver dig eksponering, besøgende og kunder, som du ellers skulle betale for gennem markedsføring.”

AutoOffer har helt specifikt kunne læse deres resultater af medieomtale, som Søren Malmskov beskriver som ’betydelig’.

“Mere end 50% af alle besøgende på vores side har direkte skrevet www.autooffer.dk, og er altså kommet direkte ind på hjemmesiden. De har været klar over, at de skulle besøge os, fordi de skulle købe ny bil. Vi kan samtidig se, at en stor del af vores besøgende er linket direkte fra medier, og derfor ved vi også, at der er høj konvertering fra artikler og anden eksponering til bilkøbere,” forklarer Søren Malmskov.

Kom ud med dine budskaber

At skabe en interessant historie er kun det første skridt. Det næste er at få den fortalt. Mynewsdesk’s online presserum gør det let for journalister, forbrugere og søgemaskiner at finde jeres virksomheds historier og tidligere relevante nyheder.HungryRuneRisom

I presserummet lægger man sin pressemeddelelse og eventuelt billedmateriale, videoer og links op, og så sendes den ud til Mynewsdesks database af journalister og sociale medier. Man målretter sin indsats ved at vælge hvilke kontaktpersoner, journalister og medier, der skal modtage pressemeddelsen. Det hele sker samtidigt og med få klik.

Rune Risom, CEO hos Hungry.dk fortæller om deres erfaring med Mynewsdesk’s service: “Vi har været glade for de muligheder, Mynewsdesk stiller til rådighed for os som virksomhed. Vi har et behov for at komme ud med vores budskaber, og det har været muligt via Mynewsdesk at få kontakt til, og følge op på de personer i medieverdenen, der er relevante for os.”

 

1 kommentar

  • Der er noget galt – rubrikken taler om pressestrategi, men artiklen taler om et værktøj til at massedistribuere fx pressemeddelelser.

    I min optik er det ikke det samme. Og uanset, så ved jeg, at mange journalister vil være dybt uenige i fremgangsmåden med services som Mynewsdesk, Presswire etc.

    Jeg rådgiver altid kunder til at gå målrettet efter nøje udvalgte journalister på medier, der når kernemålgrupperne. I samarbejde afstemmer vi budskaber, vinkling, case etc. til det enkelte medie og den enkelte journalist (de er sgu mennesker med forskellige holdninger og interesser!?).

    Pressemeddelelsen er ikke død, men det er ikke first step. Det er indkredsning og et godt gammelt telefonopkald og et godt netværk.

    Men Mypresswire har da nok fået nogle klik med denne artikel…

Skriv et svar