Arkiver

Coworking spacesNyheder

Nyt kontorfællesskab på Gammeltorv for iværksættere

Er dit nytårsforsætte at blive iværksætter? Så kan du arbejde i lækre omgivelser, på Gammeltorv. Kontoret på Gammeltorv (KPG), giver iværksættere mulighed for at have kontorplads i midten af København. Af Louise Løvendahl Johansen

På hjørnet af Gammeltorv og Strøget ligger et stort kontor på 350 kvm. Her har 4 iværksætter-virksomheder lejet sig ind, og startet et kontorfælleskab for iværksættere og andre ildsjæle, der vil drive forretning i Københavns midtpunkt.

Per Boetius Andersen”Vores virksomheder havde ca. samme behov, og vi ville gerne skabe et sted, der var anderledes og til nogle bedre priser, end de
kontorfællesskaber, vi havde hørt om og besøgt. Vi oplevede mange af de andre muligheder som både meget dyre og som kortsigtede løsninger”,
fortæller Per Boetius Andersen, Partner i Restaurant 2 night

De 4 virksomheder tæller, konsulentvirksomheden; We-Connect, oversættelsesbureauet; Diction, rejsebureauet; Easy Tours og restaurantportalen; Restaurant 2 Night.

Af iværksættere til iværksættere

Virksomhederne der har startet KPG, er alle iværksætter-virksomheder, med fortid hos Copenhagen School of Entrepreneurship, der er en del af CBS.

”Vi er alle CSE-allumni virksomheder, som har haft succes med at starte vores virksomheder og efterhånden var vi blevet modne til at flytte ud af CBS-inkubatorens faciliteter”, siger Per Boetius Andersen.

KPG er dog ikke en forretning. Der er ingen økonomiske fordele for de 4 virksomheder i at drive kontorfællesskabet.

”Vi er ikke et “professionelt” kontorfællesskab forstået på den måde, at vi lever ikke af at drive kontoret, men vi gået sammen om at starte kontoret op sideløbende med vores iværksættervirksomheder”, fortæller Per Boetius Andersen.

Et ønske om centrale omgivelser og fællesskab

KPG er startet på baggrund af et ønske om at have kontor centralt i København, der ikke er for stort og upersonligt. Hvor der er en kombination af åbne og lukkede kontorer og mulighed for at opnå et fællesskab med andre virksomheder i fællesområder, hvor der også er plads til sociale arrangementer.

”Der bliver afholdt fredagsbar den sidste fredag i hver måned, hvor virksomhederne heroppe inviterer venner og samarbejdspartnere til en hyggelig aften, som starter på kontoret og slutter på en bar et sted ude i byen”, siger Per Boetius Andersen, og fortsætter:

”Det er et sted, hvor vi selv bestemmer reglerne og kan holde huslejen på et rimeligt niveau. Og så har vi endda været heldige at få byens bedste tagterrasse med i købet, så vi nyder virkelig vores arbejdsplads”.

Flere virksomheder er kommet til

Siden de 4 virksomheder flyttede ind i maj 2014, er antallet af virksomheder steget med 6, der repræsentere vidt forskellige brancher.

”Vi er i dag 10 virksomheder, som deler pladsen heroppe, der udover de allerede nævnte brancher også rummer modeagentur,  journalistik, grafiker, it-software udvikling, online magasin og webportal”.

”På den måde er der ikke tale om et “tema-kontor”, hvor man skal repræsentere en bestemt branche. Vi sætter pris på forskelligheden, og det giver en god dynamik i hverdagen”.

Særligt tilbud til vores læsere

Der er stadig ledige pladser i kontorfællesskabet på Gammeltorv. Hvis du er interesseret kan du læse mere her.

Som en lille ekstra gave, har KPG været villige at give vores læsere første måneds husleje gratis. Alt du skal gøre er, at fortælle at du har hørt om KPG via Trendsonline.dk

collage_kontorplads

 

Skriv et svar