Arkiver

Nyheder

Glædelig jul fra Shopsonline

Året er ved at gå på hæld og derfor ønsker vi fra redaktionens side at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Men selvom det er jul, skal I ikke snydes for de bedste e-handels nyheder, vi skruer dog blusset radikalt ned. Vi vender tilbage med fuld power igen d. 5 januar 2015.

2014 har for os været et år hvor vi er stødt på massere af udfordringer både rent organisatorisk, men også i forhold til at forme Shopsonlines værdier og eksistensgrundlag. Vi har rykket os meget og føler selv at vi nu står endnu stærkere og skarpere i forhold til at bringe de bedste nyheder til danske e-handlere.

Det har også været et nostalgisk år, i det at vi har fejret Shopsonlines ét års fødselsdag. Dette har været et skulderklap, som har bekræftet os i at et medie, der er målrettet danske e-handlere er noget branchen har interesse i.

Vi har stadig mange jern i ilden og glæder os til at præsentere jer for en masse spændende nye tiltag i 2015 – for at løfte sløret lidt, vil vi sige så meget at, der bliver lanceret en ny feature, som tilgodeser danske e-købmænd i form af både sparing og samarbejdsmuligheder på kryds af kompetencer.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Vi glæder os til at ”se” jer igen i det nye år!

Skriv et svar