Arkiver

BusinessNyhederUngt Tech

13-årig bag ny side for purunge iværksættere

Unge iværksættere trendsonline

13-årige Jakob Terp-Hansen har skabt et online site, som skal inspirere og hjælpe andre unge på vej mod iværksætterdrømmen. Af Rikke Nielsen.

Ungentreprenør.dk er navnet på en hjemmeside, hvor videoer, podcasts og interviews med iværksættere under 18 år skal inspirere andre unge, der har en iværksætterdrøm. Bag sitet står Jakob Terp-Hansen, en 13-årig iværksætter, som gerne vil dele ud af sin og andre unge ivæksætteres viden.

Vil gerne dele ud af sin viden

Jakob Terp-Hansens egen interesse for iværksætteri startede helt fra barnsben, hvor han legede, at han havde sin egen virksomhed og tjente sine egne penge. Som 12-årig etablerede han sit første startup, en hjemmeside om cykelsport. Senere startede han Ungentreprenør.dk med henblik på at hjælpe andre unge i gang med iværksætteriet.

Jeg kendte ikke særlig meget til iværksætteri, da jeg startede. Jeg kunne godt have brugt noget hjælp til at komme i gang,” siger Jakob Terp-Hansen.

Det primære fokus på Ungentreprenør.dk er de mange historier og interviews med unge, som har startet webshops, online medier og virksomheder. Derudover indeholder siden også guides til at lave sin egen hjemmeside, og hvordan man integrerer eksempelvis søgemaskiner på sin egen hjemmeside.

Jeg håber, at andre kan få noget mere viden gennem ungentreprenør.dk, så de ikke står helt grønne og ikke ved noget om iværksætteri,” siger Jakob Terp-Hansen.

Læs også: 17-årig iværksætterspire: Jeg havde aldrig turde drømme om det her

Inspiration fra ældre iværksættere

På sigt vil Jakob Terp-Hansen gerne udvikle Ungentreprenør.dk til foruden interviews, også at indeholde nyheder og indspil fra ældre iværksættere, f.eks. som podcasts.

Jeg tror, at mange ældre iværksættere vil kunne give nogle rigtig gode råd til unge, hvis de blev stillet nogle spørgsmål, der var mere i børne- og ungdomshøjde,” siger Jakob Terp-Hansen.

Iværksætteri er ikke noget, der bliver sat fokus på i skolen, så for Jakob Terp-Hansen er det derfor essentielt, at unge iværksættere kan få viden og inspiration fra andre kanaler.

Er du selv en ung entreprenør, eller har du lyst til at læse om de mange, spændende startups, der er startet af yngre iværksættere så kig forbi hjemmesiden.

Læs også: Casper Blom investerer i Drinkster.dk

1 kommentar

Skriv et svar