Arkiver

Nyheder

GenieBelt rammer en milepæl med flere tusinde brugere i hundrede lande

Ændring: Vi var lidt for hurtigere på tasterne tidligere i dag da vi proklamerede at Geniebelt har 500.000 brugere. Der var desværre sneget sig et par ekstra nuller ind i tallet, og det rigtige tal er ifølge vores kilder nærmere 5.000 i hundrede lande.

GenieBelt som har oprindelse i København, blev etableret i 2012 har en ny gratis app klar. Med sigte rettet mod byggebranchen har de siden 2012 etableret et fundament af flere tusinde brugere i fem lande. GenieBelt har fokuseret på at gøre det nemmere for byggebranchen at dele information på tværs af lokation, afdeling og device. Af Louise Løvendahl Johansen

GenieBelt står med den britiske Gari Nickson i spidsen, som CEO, med erfaring fra byggebranchen siden han var 15 år, og har i følge ham selv stort kendskab til behovet for denne branche.

“Nuværende samarbejdsplat var designet primært til den stationære computer, hvor GenieBelt er blevet udtrykkeligt udviklet til at fungere med mobile enheder,” forklarer Gari Nickson, og fortsætter:

”Vores konkurrenter har en tendens til at målrette sig store virksomheder og projekter. De mere simple behov for mindre entreprenører, underleverandører og handelspersoner, der arbejder med beskedne projekter bliver tit overset, selvom de står for hovedparten af byggebranchens arbejdsstyrke.”

 Yderligere er prisen en vigtig del, mener Gari Nickson. Han siger, at de nuværende collaboration-systemer ikke er attraktive for små og mellemstore virksomheder, hvilket er en grund til at GenieBelt er gratis og vil blive ved med at være gratis.

Kommunikation samlet ét sted

GeniBelts app tillader, at alle personer i et givent projekt kan arbejde ud fra samme udgangspunkt, ved at al information om et byggeprojekt bliver samlet ét sted, hvor alle interessenter har adgang.

Der kan blandt andet uploades dokumenter, skitser og specifikationer om projekter via MPS eller Exel. Der vil være adgang til kontaktinformationer på alle i teamet og alle vil blive opdateret hvis ændringer på projektet skulle forekomme.

GenieBelt indeholder en opgavemenu, hvor der kan uddelegeres opgaver og dertil tilknyttes billeder eller dokumenter. Her kan personer også acceptere eller afvise opgaver.

Der er adgang til GenieBelt via smartphone, tablet og computer, og den kan indeholde flere projeker på én gang. Via GenieBelts dashbord, er det nemt at få overblik over hvor langt et projekt er fremskredet og mulige problemer.

Skriv et svar