Arkiver

Nyheder

Danske Nustay sikrer 500.000 dollars som pre-launch investering

Danske Nustay.com er et site, der lanceres i april. Den 25-årige stifter og CEO af Nustay.com Mathias Lundø Nielsen har lige sikret første investeringsrunde på 500.000 dollar. Af Niklas Joensen

Selvom Nustay.com ikke har lanceret endnu og dermed ikke har noget produkt, så har stifter Mathias Lundø Nielsen alligevel fået sin første angel-investering på 500.000 dollar. Ifølge Mathias Lundø Nielsen er det en hændelse uden fortilfælde.

Investeringen er stor, men de solgte andele er alligevel små. Selvom vi ikke kan give detaljer om hvor mange andele, der er solgt, så kan jeg garantere, at denne investering giver Nustay.com en værdisætning, der er uden fortilfælde for et dansk startup,” siger Mathias Lundø Nielsen og bekræfter at værdisætningen er lig med et 7-cifret dollar beløb.

Først 1, så flere investorer

Oprindeligt var Nustay.com tæt på at få 1 million euro i seed funding for 20% af virksomheden, fra det London-baserede AppIdea.com. Mathias Lundø Nielsen var blevet introduceret for AppIdea.com af danske Nicolai Rossen fra Rossen & Company på The Dorchester Hotel i London i november 2014.

De to parter endte dog ifølge Mathias Lundø Nielsen med at indgå en mindre aftale, så der også ville være plads til andre investorer.

Da tidsfristen for tilbuddet var nået, var forventningerne på begge sider skiftet,” siger Mathias Lundø Nielsen og fortæller, at det endte med, at AppIdea.com kun fik lov at investere 125.000 dollar for en meget lille del af virksomheden, hvilket begge parter siden dog er blev godt tilfredse med.

Læs også: Decembers 5 friske fra indbakken

Investor med kapital, netværk og erfaringer

Efter at AppIdea.com investerede i Nustay.com, har den danske iværksætter Magnus Kjøller og hans hold lagt de resterendeIntro til Nustay.com, 2 375.000 dollar, så den samlede investering nu løber op i de 500.000 dollar.

Ifølge Mathias Lundø Nielsen så bringer Magnus Kjøller ikke kun penge med sig. Magnus har også en værdifuld viden om markedsføring, som Nustay.com gerne vil trække på.

Vi valgte Magnus Kjøller og hans team, fordi de kan vise stærke resultater inden for e-handel og online iværksætteri. Det er afgørende for et projekt som vores, da vi ikke kun har brug for funding – vi har også brug for et globalt netværk og god sparring, og det kan Magnus Kjøller og hans hold tilbyde i overflod,” siger Mathias Lundø Nielsen.

Andre investorer i Nustay.com inkluderer Simon Skouboe, der er leder af Henne Kirkeby Kro, Michael Telling der er leder af Kokkedal Slot og Jeff Coe fra Voyat International.

Platform der skal hjælpe luksushoteller

Nustay.com har bygget en platform, der skal hjælpe luksushoteller med at få afsat deres ledige værelser. Det nye ved Nustay.com er, at de giver hotellerne mulighed for, at sende unikke tilbud til hver enkelt gæst.

Nustay.com søger altså at skabe et perfekt match mellem det specifikke hotel og den enkelte gæst. Dette gør de med en selvudviklet algoritme, som rangerer gæsterne ud fra deres profil, interesser og forbrugsmønstre. Stifter Mathias Lundø Nielsen har store forventninger til platformens potentiale.

Vi har knækket koden og løst en række problemer for luksushotellerne, og gæsterne, som ingen andre har kunne gøre tidligere,” siger Mathias Lund Nielsen og fortsætter:

Spørgsmålet er ikke, om der er et grundlag for virksomheden, spørgmålet er, hvor stor virksomheden kan blive,”.

1 kommentar

Skriv et svar