Arkiver

E-handelNyhederSøgemaskineoptimering

Googles deadline for hvornår dit site skal være mobilvenlig

Google lancerer d. 21 april en opdateringer med fokus på, at hjemmesider skal være tilgængelig på mobile enheder. Spørgsmålet lyder derfor: hvad vil ske med din virksomhed, hvis den mistede halvdelen af de besøgende?

 Fra d. 21 april, vil Google rangerer din hjemmeside lavere, hvis den ikke er tilgængelige på mobilen. Nyligt publicerede Google på deres blog: Finding more mobile-friendly search result, som fortæller mere omkring Googles nye mobilvenlige opdatering.

 “This change will affect mobile searches in all languages worldwide and will have a significant impact in our search results. Consequently, users will find it easier to get relevant, high quality search results that are optimized for their devices.”

 Den nye opdatering sker på baggrund af, at halvdelen af de besøgende på Google, søger via mobile enheder. Det betyder altså at hvis de besøgende, klikker ind på et site, der ikke er brugervenligt på mobilen vil de ikke kunne blive serviceret.

Opnå god rangering på Google
For at opnå god placering på Google, vil det efter d. 21 april være en nødvendighed at din hjemmeside er mobilvenlig. Det vil skabe en større brugervenlighed i og med brugerne kan besøge hjemmesiden på alle enheder og samtidig vil Google give bedre søgeplacering.

Test om din hjemmeside lever op til Googles nye opdatering her 

Skriv et svar