Arkiver

Nyheder

Beyond Unltd og theView er fusioneret og flyttet til toppen

En fusion mellem theView og Beyond Unltd blev fejret med en receptionen der satte både networking og inspiration på programmet, og mere end hundrede mennesker dukkede løbende op på de 300 kvadratmeter, som theView befinder sig i på toppen af København. Af Pia Ella Elmegård

Der var inviteret til reception sidst i februar, da theView officielt præsenterede en ny organisation og afdeling – theView Ventures.

Med adresse på 6. sal i Copenhagen Europe Center kunne theView fortælle kunder og samarbejdspartnere om nye tiltag og initiativer, som er skabt i forbindelse med fusionen af Beyond Unltd ind i theView samtidigt med at bobler og tapas blev indtaget med god udsigt over byen.

Et giftemål mellem et agency og en startup accelerator

Bureauet theView har længe været kendt som et “Market Access Agency”, der hjælper sine kunder med at få bedre adgang til deres respektive markeder gennem flere kunder og øget salg.

Med udvidelsen leverer theView nu ikke kun bureau- og salgsaktiviteter på den kommercielle palette, men assisterer også med at skaffe finansiering til startups og etablerede virksomheder via den nye division theView Ventures.

theView_reception

Beyond Unltd har det seneste år arbejdet med en del early stage startups, heriblandt nybilsplatformen AutoOffer og Airbnb for opbevaring Ruumier.

Læs også: Bilportal: 20% af markedet på to måneder

Et tæt team-samarbejde i opstartsfasen

Flere talere gav deres indlæg og syn på iværksætteri og business accelleration under receptionen. En af disse var den internationale investor og Business Angel, Dominik Gyllensvärd.

“Det er vigtigt for mig som Business Angel, at være tæt på virksomhederne. Det handler ikke udelukkende om investering, men er også en form for hobby. I bund og grund handler det om at lægge både værdi og energi i projektet, og være den positive og hjælpende hånd, når det bliver svært i begyndelsen,” forklarer Dominik Gyllensvärd og fortsætter:

“En fantastisk idé med et dårligt team bag har aldrig en chance for succes, hvorimod en mellemgod idé med et stærkt hold bag faktisk har en rigtig god chance.”

Det er netop holdet og evnen til at forbinde kompetencerne, som theView fokuserer på at skabe. En virksomhed, som har oplevet denne succes, er Enstall, som beskæftiger sig med sikker teknik og el-arbejde.

“Vi har haft meget glæde af theView gennem årene,” fortæller adm. direktør i Enstall, Rico Djernis, og han forklarer at omsætningen sidste år lå på omkring 15 mio. kr., og man forventer at nå målet på 100 mio. inden næste årti.

”Kompetenceniveauet er blevet løftet meget i min virksomhed. Jeg har altid følt mig tryg i samarbejdet med theView, men med udvidelsen er jeg endnu mere tryg,” fortæller Rico Djernis.

Læs også: Danske iværksættere vil hjælpe os med at udnytte byens kvadratmeter

Uformel networking blandt gæsterne 

CEO hos theView, Jakob Krarup, var godt tilfreds med arrangementet og peger på, at det er vigtigt at virksomhedens kunder og samarbejdspartnere møder hinanden under uformelle rammer.

”Det er gået rigtig godt. Vores gæster har netværket i allerhøjeste grad, og det har været rigtig dejligt at se, at både vores kunder og samarbejdspartnere har talt meget sammen,” siger han stolt.

”Gæsterne har været meget tilfredse med dét, og de er kommet hen til mig og har sagt, at nu giver det virkelig mening for dem, hvad vi arbejder så hårdt for. Det er jeg rigtig glad for”.

Du kan læse mere om theView og se billeder fra receptionen på deres facebook.

theView_reception4

theView_reception5

theView_reception2

Skriv et svar