Arkiver

Nyheder

Video: GoMore CEO præsenterer til Nordic Growth Hackers

Det andet Nordic Growth Hackers-event i rækken blev afholdt tidligere i år og bød på en talerliste med både Matias Dalsgaard, CEO for GoMore, Martin Bjergegaard, CEO for Pinetribe og partner i Rainmaking, Ture Dahl Børglum fra Endomondo og Kaare Danielsen, stifter og CEO for JobIndex. Her fortæller GoMore om deres vækst i det nordiske. Af Pia Ella Elmegård

Det snart ti år gamle startup GoMore, som har specialiseret sig i samkørsel og privatbiludlejning, har netop rundet 500.000 brugere og opkøbt deres spanske konkurrent Amovens. I sidste måned blev så en ny investering afsløret. GoMore modtog en millioninvestering fra kapitalfonden Polar Light Capital og stifteren af Jobindex, Kaare Danielsen.

Læs også: Samkørselsplatformen GoMore rammer 200.000 brugere

Markedet for transport

I dag tilbyder GoMore mellem 5.000 og 10.000 samkørsler gennem deres platform, og de har nået et punkt, hvor antallet af muligheder kan opretholde brugen af deres platform. Dog fortæller Matias Dalsgaard, at hvis alle biler tilbød deres frie sæder, så var tallet i millionklassen.

Der er endnu et stort potentiale for vækst på et marked, der kun lige er begyndt at vågne.

“Vi er ikke bare et samkørsels-app. Vi er ikke bare en udlejning-app. Vi fokuserer ikke bare på leasing, for så bliver man ikke den foretrukne app for mobilitet for den individuelle bruger, der har brug for at blive transporteret. Så vi siger: GoMore er din bil, når du har brug for det, og vi er den bekvemmelighed, som en bil giver, til en god pris, på en social måde, som også giver dig en oplevelse. -Og så på det samfundsmæssige niveau er vi en bedre udnyttelse af biler,” siger Matias Dalsgaard om GoMore’s platform i dag.

Se hele hans præsentation fra Nordic Growth Hackers #2 herunder

Det næste Nordic Growth Hackers er sat til den 23. april kl. 17-20. Bestil en billet her.

Skriv et svar