Arkiver

Nyheder

Shopsonline guider – events du ikke må gå glip af

Maj måned står i e-handlernes tegn og i den kommende måned er der flere ting på programmet i Shopsonlines eventkalender. Vi har samlet fire af de spændende events, som er værd at se nærmere på.

MEET MAGENTO

Meet Magento
Torsdag d. 7. maj, kan danskerne for første gang deltage i konferencen Meet Magento, som byder på både netværk, gode oplevelser med konkrete og værdiskabende oplæg. Meet Magento er en konference, der kører i 12 forskellige lande og er målrettet alle, der beskæftiger sig med Magento i hverdagen, uanset om det er som udvikler, daglig ansvarlig eller man blot har en interesse i platformen. Tilmeld dig her.

Nordic Delivery Conference 2015

EDI-Soft

Onsdag d. 13. maj afholdes Nordic Delivery Conference15, som er arrangeret af EDI-Soft og henvender sig til dig, der har levering som en del af din daglige forretning. På konferencen bliver de nyeste tendenser inden for levering præsenteret af inspirerende talere i og uden for branchen, og måden hvorpå levering håndteres i dag vil blive udfordret. Alt sammen for at gøre levering til en konkurrencemæssig fordel. Tilmeld dig gratis her.

TechBBQ 2015

TechBBQ

Onsdag d. 20 maj afholdes dette års TechBBQ, som bliver afholdt det mest fantastiske sted, nemlig Operaen i København, hvor 1.000 passionerede iværksættere der vil fejre det danske startup community. Der er samlet det bedste line-up med 31 passionerede indlægsholdere og over 30 sultne internationale investorer. På scenen vil du kunne opleve Peter Muhlmann fra Trustpilot, Christian Stadil fra Hummel, Hampus Jakobsson fra Brisko.io og 28 andre succesrige iværksættere og business angels. Tilmeld dig her.

FDIH – E-Handelsprisen 2015

FDIH-Pris

Torsdag d. 21 maj kan du deltage i årets største event for e-handlere! Tag dine kollegaer med og vær med til at fejre de bedste online forretninger og e-handlere i Danmark. Festen afholdes i Tivoli Hotel & Congress Center i deres store flotte sal, hvor aftenen vil byde på prisoverrækkelser, middag, inspiration fra Danmarks bedste online forretninger og en unik mulighed for at netværke med hele landets e-handelsbranche. Tilmeld dig her.

Skriv et svar