Arkiver

Nyheder

Paypal lancerer Instant Checkout Service “One Touch”

PayPal lancerede i sidste uge “one-touch” betalingsservicen, som skal gøre det nemmere for forbrugerne at handle og betale på mobile enheder. Af Sisse Melsen

Med One Touch til web, vil online-shoppere fremadrettet kun skulle indtaste deres brugernavn og adgangskode første gang de handler, og bagefter vil de være i stand til at betale på andre hjemmesider, uden at skulle godkende med PayPal. I alt vil 165 mio. PayPal kunder snart være i stand drage fordel af den nye funktion, siger virksomheden.

“Det største problem e-købmænd står over for lige nu, er den enorme nedgang i konvertering, især på mobile enheder,” siger Bill Ready, senior vice president for Merchant & Next Generation Commerce hos PayPal. “De fleste indkøb sker på de mobile enheder, så det er temmelig vigtigt at gøre det så nemt som muligt for forbrugerne at handle.”

One Touch servicen gav mening som et mobile-first product, fordi indtastning af informationer på smartphones og dets små skærme er endnu mere besværligt, end det er på en stationær eller bærbar. Mere end halvdelen af nethandel foregår på mobilen, men kun 10 til 15 procent af købene forekommer på mobile enheder. Her bemærkes det, at specielt indtastning af leveringsinformationer er grunden til de fleste finder det besværligt at handle fra deres smartphones.

PayPals “one touch” service kommer på et tidspunkt, hvor rivaliserende betalingsplatforme såsom Stripe har gjort seriøse fremskridt i at erhverve sig egne kunder, og i nogle tilfælde, flytte kunderne væk fra PayPal.

One Touch til web er allerede ankommet til USA, men vil ekspandere internationalt i de kommende måneder. Det forventes at systemet automatisk vil blive aktiveret for de fleste af PayPals nuværende e-købmænd.

Kilde: Techcrunch

Skriv et svar