Arkiver

E-handelNyheder

E-handelsprisen 2015

Vi har her til aften fejret danske e-handlere til E-handelsprisen 2015, i rigtig flotte rammer i Tivoli Hotellet. Her har vi hyldet 12 vindere og ønsker alle tillykke. Tak til FDIH for et flot arrangement.

Vinderne af de 12 kategorier:

Bedste B2C virksomhed – online omsætning over 30 mio. kr.
COOP.dk

Bedste B2C virksomhed – online omsætning under 30 mio. kr.
GrowingFeet

Bedste B2B virksomhed
Lasertryk.

Bedste nye e-handelsvirksomhed
Team Auction med nyt navn Odendo.

Bedste omni-channel virksomhed
Sportmaster

Bedste mobile e-handelsløsning
Easypark.

Bedste cross border virksomhed
SkatePro

Bedste re-design af webshop
Inspiration

Bedste e-handelscase – webbureau og andre leverandører
Stibo Systems – for IC Group

Brancheprisen 2015: Oplevelsesøkonomi
Smukfest

Brugernes Favorit
Cykelpartner

E-handelsprisen Guld
SkatePro

”Årets guldvinder er en virksomhed, som repræsenterer alt det bedste i e-handel – passion for produkterne, fokus på kunderne og et mindset om grænseløs vækst. Virksomheden fejrer store sejre, ikke mindst i udlandet, og de vækster i vid udstrækning organisk med en sund økonomi. Deres kunder i mange lande står for en stadig større andel af omsætningen, baseret på deres egen fornuftige og rentable model til at gå ind i et nyt land.

Som aftenens guldvinder selv siger: ”Vores kunder er grænseløse, så det skal vi også være”, og det motto lever de op til med stor eksport, ansatte fra 12 forskellige nationer, og store planer for fremtiden.

Efter i aften kan vi konkludere at fokus fra både danske e-handlere og Anette Falberg, at vi skal tage kampen op mod udenlandske webshops. Læs mere omkring vinderbegrundelserne her

1 kommentar

  • Flot af alle deltagerne, dog synes jeg godt man kunne rette synet længere ud end blot de aktører som har modtaget priserne. Personligt synes jeg at relanceringen af sport-net.dk hjemmeside, er væsentlig større og flottere end Inspiration som vandt titlen for “Bedste re-design af webshop: Inspiration”.

Skriv et svar