Arkiver

BusinessDe små aktuelleNyhederPodcast

Recon Instrument med dansk investor opkøbt af Intel efter 7 år

Recon Instruments blev opkøbt af Intel og har til i Vancouver, men har en dansk stifter – og i hvert fald en dansk investor. Nicolaj Højer Nielsen fortæller hvorfor han valgte at investere på et meget tidligt stadie tilbage i 2008.

Serieiværksætter og privat investor Nicolaj Højer Nielsen har mange projekter kørende på én gang, og du må har måske også set dit netværk dele SwimCount, en sædtest til mænd der nu får muligheden for at teste sædkvaliteten i hjemmets private rammer. Men for 7 år siden var det Recon Instruments der fangede hans øje.

“A lot of people around the world had the same idea as Dan, Hamid, Fraser and Darcy: Let’s build a Heads Up Display (HUD) into a goggle, so people can have access to various information while they are on the move,” skriver Nicolaj Højer Nielsen på hans LinkedIn.

I sidste uge annonceredes opkøbet af giganten Intel, og kort efter udgav den danske investor nogle reflektioner over hans rejse siden investeringen i Recon instruments i 2008.

“I am 100 percent sure that one of the main reasons why Recon Instruments became a success is the founders’ (Dan, Hamid, Darcy, Fraser) ability to attract great team members to the company! People could just feel how much the founders wanted to make their vision a reality, and potential employees were therefore eager to join the team.”

Læs hele blogindlægget på LinkedIn.

Det giver måske også god mening at holde øje med det, som Nicolaj Højer Nielsen har fingrene i?

First production batch of SwimCount in the making (pictures from our production line in Denmark). First batch to be shipped to customers in July. www.swimcount.com

Posted by SwimCount on Thursday, 18 June 2015

Skriv et svar