Arkiver

Nyheder

Daniels time-out: Fem års fødselsdag

Hvis vi kigger fem år tilbage så var der ikke nogen UBER, Droner var ikke noget som folk talte om hver dag, Trustpilot var stadig I det tidlige stadie og Jesper Buch var lige gået i gang med seed investment.

Personligt var jeg selv kommet ud af en konkurs og blevet headhuntet som key-account manager hos et startup med SEED Capital i ryggen. Og efter observering af danske blogs og medier fandt jeg med forundring ud af der ikke eksisterede et medie / blog om danske startups.

Det er utrolig fascinerende at have været med til at se startupmiljøet vokse sig større og større og prøve at tage del i det ved at dele den gode historie med ligesindede iværksættere og andre med trang til at få et iværksætterfix. I dag tæller vi tæt på 4.000 artikler på vores fire (snart tre) medier. Vi har ikke haft en eksponentiel vækst som andre startups, men vores brand er blevet stærkere og stærkere og vi kan med stolthed i stemmen sige at vi er bootstrapped hele vejen.

Vi er nu klar til at tage det næste ryk ind i de voksnes medie-rækker, og når du læser dette kan du se vores “nye” theme som vi fremadrettet benytter. En anden ting som du måske allerede har opdaget er at vi er begyndt at favne bredere og der har været en del e-commerce nyheder på sitet. Dette er en del af vores re-lancering med et site der får overskriften “nyheder om startups og digitalt iværksætteri”

Vi får et super setup med nye kræfter der virkelig skal flytte os og vores satsning på growth hacking bliver den største satsning blandt medier i norden hvis man kigger på antal totale ansatte.

Når vi om fem år kigger fem år tilbage så kan man kun gætte sig til hvad der er sket, men mit gæt er at Peter Muhlmann fra Trustpilot har holdt en verfortjent ferie (se artiklen her), David Helgason kunne ikke lade være og er gået igang med et nyt projekt helt fra bunden af (se artiklen her). Og undertegnede er gået igang med en spændingsroman!

Tak for de første fem år, og varm gerne vores hjerter og skriv en hilsen nedenfor hvorfor du ikke kan undvære Trendsonline.dk og hvad vi kan gøre bedre i fremtiden.

Skriv et svar