Arkiver

EventsNyheder

Startup Safary kommer til København

Fra Højre: Sidsel Hansen, Thomas Nymark Horsted og Ines Pedro alle fra Startup Guide

Foto: Peter Bjerke

Startup Guide-teamet er organisatorerne bag et nyt eventkoncept, som skal bygge bro mellem alle aktørerne i startup-miljøet.

Vi kender konceptet Startup Safary fra Berlin, hvor det blev født i 2013. Her tog det hurtigt fart og på nuværende tidspunkt afvikles lignende events i mere end 10 lande. Nu er det blevet københavnernes tur til at gå på opdagelse i den lokale ‘startup-jungle’.

Startup Safary Copenhagen er et to-dages event d. 19.-20. november, hvor over 50 startups, virksomheder, co-working spaces og andre hotspots fra det københavnske startup miljø åbner deres døre for deltagerne og holder spændende speaks, præsentationer, workshops eller bare giver en drink.

Som deltager på safarien sammensætter du dit eget program, hvorefter du går fra kontor til kontor alt efter, hvad du vil se, og hvem du vil møde. I løbet af de to dage vil der også være en række sponserede morgenmadsarrangementer og efterfester.

Det er teamet bag Startup Guide, som har fået franchiset på konceptet i København og kommer til at organisere det. Thomas Nymark Horsted, managing partner og projektleder på Startup Safary, mener konceptet kan noget nyt:

“Det fede ved Startup Safary Copenhagen er, at man som deltager får mulighed for at kigge på ‘dyrene’ i sit naturlige miljø – nemlig ved at virksomhederne åbner dørene til sine kontorer i hele byen. På den måde skiller det sig ud fra mængden af events, som typisk finder sted i ét konferencecenter.”

Hvordan virker det?
Det er gratis for startups at deltage med åbne døre til virksomheden. Modsat mange andre events, så vil Startup Safary også tilbyde meget målrettede og strukturerede speaks og præsentationer. Leder din virksomhed efter talent, så er det måske dit fokus. Leder du efter en investor til at kunne skalere, så kan det være en vinkel på din præsentation.

Ligeledes vil man som deltager købe billettype alt efter sin intention. Du kan købe billet som jobsøgende, iværksætter, startup-medarbejder, studerende, corporate og investor. Herefter registrerer man sig til de events, der går hånd i hånd med egne ønsker, om hvem man vil møde, og hvad man vil se.

“På den måde ønsker vi at skabe mere værdi for alle involverede parter og fostre nye relationer mellem folk, der leder efter det samme som dig.”

Hvorfor Startup Safary?
Startup Safary Copenhagen tager 10-meter vippen og dykker med hovedet først direkte ned i den nuværende startup-scene i København, som er blomstret voldsomt de sidste 7-8 år.

“Vi ønsker at bygge bro mellem alle aktørerne i startup-miljøet i København. Vi vil gerne hjælpe med at fostre økosystemet ved at highlighte iværksættere som rollemodeller, skabe en mere åben og risikovillig kultur og gøre adgangen til kapital nemmere,” siger Thomas Nymark Horsted.

Billetsalget startede i denne uge og tilbyder lige nu super early bird-billetter helt ned til 50 kroner. Du kan købe billet via dette link.

 

Skriv et svar