Arkiver

BusinessContent PartnereNyheder

Microsoft lancerer eksklusivt nyt Bizspark-program

Denne artikler er skrevet i samarbejde med Microsoft Danmark.

I juni måned lancerede Microsoft Danmark det nye Bizspark Plus-program, som giver startups et dobbelt så stort rådighedsbeløb i Azure som det tidligere Bizspark-program.

Der fulgte $60.000 forbrug med Microsofts traditionelle Bizspark-program, der består af skræddersyede services og software specielt til startups.

Med det nye Bizspark Plus program lyder forbruget på hele $120.000, altså dobbelt så meget som det tidligere program. Derudover kan hvert startup, der er i Bizspark Plus-programmet få 5 Office365 licenser.

NextGen Marketing Manager for Microsoft Danmark, Anette Nørgaard forklarer at Plus-programmet er specielt oprettet til de startups, som står foran en skalering, og som har brug for den ekstra fleksibilitet, som det øgede forbrugsbeløb giver.

Startupbootcamp og Thinkubator får unik fordel

Indtil videre er Bizspark Plus-programmet dog meget eksklusivt. Microsoft har udvalgt to danske acceleratorer, som kan tilbyde programmet; Thinkubator, som drives af Dare2Mansion, og den hæderkronede accelerator Startupbootcamp Mobile har fået mulighed for at udvælge enkelte af deres deltagere, som kan gøre god brug af Microsofts tilbud.

Derudover har Anette Nørgaard lov til at nominere startups, der ikke er i de to acceleratorer direkte til Bizspark Plus. Kriterierne for at blive direkte udvalgt er dog, at man har behov for det ekstraordinære tilbud og kan gøre god brug af det større Azure forbrug, idet der tilsidesættes $10.000 per måned per startup i programmet.

”I Danmark er vi jo så opdelt geografisk og branchemæssigt modsat i USA, hvor de samler sig i store acceleratorer, så jeg vil gerne finde startups, uden for acceleratorerne,” fortæller Anette Nørgaard om, hvorfor hun har bedt om at få lov at udvælge startups personligt.

Er man interesseret i Bizspark Plus-programmet, kan man kontakte Anette Nørgaard.

Skriv et svar