Arkiver

Nyheder

TED: Mød den kvindelig hacker, der slår alle mændene

17-årige Jennie Lamere vandt over 80 mandlige programmører, da hun tilbage i 2013 modtog Bostons TVNext Hack-pris. TED Ideas har interviewet hende om fordelene og ulemperne ved at være kvindelig programmør.

Jennie Lamere var bare 17 år, da hun tilbage i December 2013 vandt Bostons TVNext Hack-pris for opfindelsen af sin app Twivo – en app, der sørger for, at du undgår spoiler-tweets, om den TV-serie, du er ved at se.

Jennie var en af de eneste piger til Bostons TVNext Hack, hun var en af de yngste – og så var hun den eneste, der arbejdede selvstændigt. Alligevel endte hun med at slå de ca. 80 langt mere erfarne mandlige konkurrenter.

TED Ideas lavede efterfølgende en Q&A med hende om, hvordan hun fik interesse for programmering, hvordan det føles at være den yngste og ofte eneste pige til hackathons, og hvor hun ser sig selv om 10 år.

Læs det lige her.

Skriv et svar