Arkiver

EventsNyhederPlatform

ColdFront: “For at styrke miljøet, må vi dele vores erfaringer”

I sidste uge løb Danmarks eneste konference for front-end udviklere, ColdFront, af stablen for andet år i træk. Trendsonline var til stede og spurgte nogle af dagens store talere, hvorfor det er vigtigt med en konference som denne. Her er hvad de svarede.

Patrick Hamann var en af dagens inspirerende talere. Han er front-end designer og udvikler for The Financial Times i London og delte til dagens konference ud af sine erfaringer med at levere high-performance hjemmesider til millioner af brugere.

Ifølge ham er konferencer som denne vigtig, fordi de åbner op for noget, der gennem mange år har været skjult. Han mener, at den eneste måde vi kan overkomme dette, og udvikle bedre produkter er ved at komme frem, samles og dele ud af vores erfaringer. Og det er ColdFront en perfekt mulighed for.

”Uddannelse og vidensdeling er den eneste måde, vi kan skubbe os selv frem på i denne industri. Og vi skal gøre os fri af årtiers lukkethed og lydløs udvikling. Den eneste måde, vi kan overkomme det på og udvikle bedre produkter, er ved at dele vores oplevelser og tillade folk at lære af det,” lyder det fra Patrick Hamann.

Vi må lære af vores fejl
Microsoft-udvikleren, David Rousset, er enig. Han talte til dagens konference om Microsoft Edge, og hvorfor Microsoft har valgt at bryde med fortiden for at udvikle en spritny browser for Windows 10.

Ifølge ham, er man nødt til at have konferencer som denne, for at udviklere kan blive dygtigere. For at de kan suge erfaring til sig fra andre dygtige udviklere og lære, både af disses succer, men også af deres fejl. 

”Det er vigtigt at lade udviklere videreuddanne sig, så de er klar til at sende noget solid kode ud i verden. For at gøre det er man nødt til at have konferencer man kan deltage i og lytte til folk som har erfaringen og lære af dem. -Også af deres fejl,” siger David Rousset.

”Udviklere har svært ved at få fat i den information, de har brug for”
Paul Kinlan, der er udvikler for Google, talte om ”det hovedløse web” og fremtiden for web på mobilen. Til spørgsmålet om hvad en konference som ColdFront kan, svarede han at det kan være svært for udviklere at få fat i den viden og inspiration, de har brug for, for at udvikle sig og blive endnu bedre. Derfor er konferencer som ColdFront vigtige, fordi de sætter lys på, hvad andre i miljøet gør.

”Jeg tror at det vi er nødet til at gøre er at lave en masse ændringer i internettets opbygning. Vi må ændre hvordan udviklere bygger apps nu. Det er vigtigt fordi det er virkelig svært for udviklere at få den information de har brug for. Der er masser af industriens bannerførere i alle sessioner her i dag så udviklere kan hente masser af inspiration fra det industri-lederne gør, og prøve selv at følge i deres fodspor.  Du tager til denne slags event for at  lære hvad resten af industrien laver, og så øndrer det din egen måde at arbejde på,” forklarede Paul Kinlan.

ColdFront-konferencen var arrangeret af Kenneth Auchenberg og Daniel Frost.

Skriv et svar