Arkiver

EventsNyheder

Se de nyeste tendenser i livekodning og websikkerhed på Tech Talent Night

Tech Talent Night: Er du vild med kodning og websikkerhed? Så lad dig inspirere af websikkerhed og fremtidens ASP.NET i denne måned, når IT Minds igen slår dørene op for sit tekniske event.

Tech Talent Night er et samarbejde med landets studieforeninger på ingeniøruddannelserne og Trendsonline, hvor der vil være fokus på buzz words som ’live kodning’, websikkerhed og ’ASP.NET’.

Bliv klogere på nettets sårbarhed og sikkerhed

Tech Talent Night kan du møde to skarpe hoveder inden for websikkerhed og udviklingen på ASP.NET. Den første taler, der går på scenen, er Anders Skovsgaard, ekspert i websikkerhed. Han vil lede dig trygt igennem, når han fortæller om grupperinger, der i stigende grad udnytter sensitive data og bidrager til nettets usikkerhed. Foredraget vil indeholde en række demoer fra den virkelige verden, så alle kan gå hjem fra Tech Talent Night med konkrete råd, som hver deltager kan implementere i sin egen webapplikation.

Anders Skovsgaard bliver skarpt efterfulgt af Sebastian Brandes Kraaijenzank, Tech Evangelist i Microsoft.

APS.NET i forvandling

For ca. et år siden annoncerede Microsoft, at man ville arbejde med en helt ny udgave af ASP.NET, der på mange måder ville bryde med de vante rammer. Man ville blandt andet understøtte Mac OS X og Linux, frigøre sig fra System.Web og det øvrige .NET framework. Initiativet indebar også, at man ville strømline Web Pages, MVC og Web API og samle de tre teknologier i en fælles stak samt forbedre udviklingsoplevelsen ved også at understøtte andre værktøjer end blot Visual Studio.

Et år efter Microsofts annoncering er beta-bits’ne ved at være klar, og Microsoft har officielt meldt ud, at man regner med at frigive en Release Candidate udgave omkring november 2015. Netop dette vil Sebastian fortælle om og vise en række demoer om APS.NET 5, Visual Studio 2015 samt Entity Framework 7, der alle forventes at udkomme samtidig.

Unge talenter kodet sammen af teknologi

Det kommende Tech Talent Night lover godt og lever op til sit statement om at sætte fokus på de nyeste tendenser inden for IT udvikling. Dette bliver bakket op af Sara Schjemte Refstrup, arrangør fra IT Minds:

”Det vigtigste med Tech Talent Night er, at vi udfordrer deltagerne med nye emner og teknologier. Som deltager skal man tage viden med sig hjem og have mulighed for at arbejde videre med det. Derudover vil vi gerne skabe et netværk, hvor unge talenter mødes med ligesindede”.

Skal du med til eventet?

Eventet er gratis, og der serveres lækker pizza, kage og drikkelse! Eventet afholdes d. 15. september i København og d. 17. september i Aarhus. I kan læse mere om de to events her:

København: http://www.facebook.com/events/132940460381034/

Aarhus: http://www.facebook.com/events/431027130430415/

 

 

 

Skriv et svar