Arkiver

DebatNyheder

CCO i Queue-it: Barsel er skyld i for få kvindelige iværksættere

“Barselsordningen er en af årsagerne til for få kvindelige iværksættere,” lyder det fra Queue-It’s CCO, Camilla Ley Valentin, i et interview til DR.

Lige nu boomer antallet af iværksættere i Danmark, men på trods af talrige kampagner henvendt til kvindelige iværksættere, overhalerne mændende stadig kvinderne med flere mil, når det kommer til at starte egen virksomhed.

En af årsagerne til dette er ifølge den succesfulde kvindelige CCO i Queue-it, Camilla Ley Valentin, barselsordningen. Hun uddyber at situationen er uklar for de kvinder, der står i en alder, hvor man både skal have børn og starte virksomhed, og det virker afskrækkende på mange kvinder. Det forklarede hun i går i et interview til DR.

Se interviwet med Camilla Ley Valentin her

Camilla Ley Valentin er CCO og medstifter af software-virksomheden Queue-it, og er tidligere vinder af Årets kvindelige iværksætter og nylig modtager af prisen som en af de 50 mest inspirerende kvinder i teknologibranchen i Europa.

Læs desuden hendes 5 råd til den kvindelige iværksætter fra vores interview med hende i sommers. Det kan du gøre lige her

 

 

Skriv et svar