Arkiver

DebatEventsNyheder

CTO i AutoButler: “San Francisco-taler gav mig lyst til at kode løs”

“Konferencer som denne kan udfordre eksisterende tankegange, og sparke til, at man tænker lidt større,” siger CTO i Autobutler om sidste uges konference for dansk udviklertalent.

CTO i Autobutler, Johnny Andersen, var en af deltagerne til sidste torsdags ColdFront konference. Han havde sidste år sendt et par af sine udviklere af sted, da den første konference løb af stablen, og da de alle var vendt tilbage med fornyet energi og nye ideer, var han ikke i tvivl om, at han selv skulle af sted, hvis ColdFront blev afholdt igen.

Dog var det især de imponerende talere, som arrangørerne Kenneth Auchenberg og Daniel Frost havde skaffet til konferencen, der blev den afgørende faktor, for at han købte billetten.

Skærmbillede 2015-09-10 kl. 14.48.19“Jeg havde sendt et par udviklere af sted sidste år, og da de kom tilbage, var de alle fyldt med energi og ideer, og var generelt meget positive over indholdet. Men det, der solgte mig, var det ret solide taler-setup, de havde fået samlet i år. Kompetente og interessante personer,” siger Johnny Andersen.

“Feross gav mig lyst til at kode løs”
Særligt det amerikanske udvikler og webdesignblad Smashing Magazines, Vitaly Friedman, der snakkede om ansvarligt web design, og Feross Aboukhadijeh, der var kommet helt fra San Francisco, for at tale om fremtidens web-apps, imponerede Johnny Andersen til konferencen.

“Vitaly Friedman gav et glimrende UX og front-end indblik, mens Feross Aboukhadijeh’s snak omkring peer-to-peer og offline gav mig lyst til at hoppe direkte hjem for at kode løs og eksperimentere,” fortæller Johnny Andersen.

Stort fokus på offline
Også softwareudvikler Lea Verou, konferencens eneste kvindelige taler, og webudvikler Jeremy Keith gjorde et stort indtryk på Johnny Andersen.

“Lea Verou’s snak var interessant, da den fint viste, hvordan man som udvikler problemløser, og samtidigt viste, hvor vild hun er, til det hun gør. Jeremy Keith leverede en interessant afsluttende snak, der viste hans kærlighed til internettet og viste, hvordan vi skal samarbejde for at sikre at nettet, også fremover, stadig er en robust størrelse,” forklarer han.

Desuden blev han positivt overrasket over det store fokus, der var på offline til konferencen.

“Det kan virke helt omvendt, at fokus for websites og web-applikationer skal virke offline, men ud over kæmpe fordele på ustabile forbindelser, ender dette også med at give mindre load på serveren, færre afhængigheder og en bedre infrastruktur,” siger Johnny Andersen.

Johnny Andersens håber, at en konference som ColdFront kan få miljøet til at tænke større. Ifølge ham er konferencer en god måde at komme op over hverdagen, at give et godt boost til alle de side-projekter som udviklere ofte har kørende.

 

Skriv et svar