Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

University Startup Venture Cup i København tiltrækker verdens skarpeste hjerner

Kontaktlinser til sukkersyge, der kan måle sundhedsdata, insektmel, der kan erstatte kornprodukter, eller et facadepanel med naturligt voksende græs, der kan erstatte fliser og få det grønne ind i byen? Idéerne er mange, og de bliver hyldet hele denne uge, når der for første gang afholdes University Startup Venture Cup i København. 

Det er et stramt program for ugen, når mere end 40 teams, der repræsenterer en bred skare af idémagere, fra mere end 24 lande er samlet i København for at præsentere deres bud på fremtidens løsninger. Holdene skal trænes i at pitche, besøge virksomheder, mødes med investorer og i sidste ende dyste om at have verdens bedste idé! Du kan se hele programmet for verdensmesterskabet i iværksætteri for universitetsstuderende her.

Fredag d. 18 september afholdes finalen i Industriens Hus, hvor der skal findes 1 vinder ud af startpuljen på 750 teams. Juryen, bestående af de fremtrædende erhvervsfolk Stine BosseJohan Bülow, Søren Ejlersen og Nicolas Michaelsen vil udvælge den endelige vinder, der får overrakt prisen af H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Læs også: Her er vinderen af Venture Cup 2015.

Human Shojaee, CEO hos Venture Cup, der står bag verdensmesterskabet, ser frem til, at København skal være vært for University Startup Venture Cup 2015.

”Det er en stor mulighed for de deltagende hold at deltage i verdensmesterskabet, men det er også en kæmpe mulighed for det danske erhvervsliv. Vi har samlet omkring 70 af de skarpeste hjerner i verden her i København, og promoveringen af Danmark ude i verden som iværksætterhub er enorm!”

Tilmeld dig Expo hos IDA onsdag d. 16. september her, og tilmelding til afterparty på Docken fredag d. 18 september finder du her.

2 kommentarer

Skriv et svar