Arkiver

BusinessNyheder

Nyt samarbejde: Vivino i din lokale Netto-butik

Det kan være svært, at vide hvilken vin man skal vælge, og hvad der går godt til hvad. Det vil Netto hjælpe deres kunder med, og tester nu et potentielt samarbejde med verdens største vin-app Vivino, i fem danske butikker.

Samarbejdet mellem Netto og Vivino er stadigvæk i test-fasen, men med den forhåbning om, at Nettos kunder køber flere vine, fordi appen kan hjælpe kunderne med at finde den vin, der passer til de individuelle ønsker og behov. Samarbejdet fungerer således, at brugernes rating fremgår på et skilt foran samtlige vine. Derudover kan kunden også udforske vinen og sortimentet yderligere, på den iPad der står til rådighed i butikken.

“I dag står der måske, at vinen er en Sauvignon Blanc fra Chile, og at man kan købe tre for 100 kroner. Det er ligesom det beslutningsgrundlag, kunden har at gå ud fra. Nu bliver hver eneste vin i stedet udstyret med en rating, der er baseret på vores brugeres bedømmelse,” siger Heini Zachariassen, der er stifter og administrerende direktør i Vivino, til FødevareWatch.

Vivino skal i alle Netto butikker

Den danske vin-app Vivino rundede i år 10 millioner brugere, som gør Vivino til verdens største vin-app. Samarbejdet mellem Netto og Vivino vil løbe over de kommende tre måneder, og tager kunderne godt imod konceptet, vil Netto brede det ud i samtlige Netto butikker på verdensplan.

“Mange kunder oplever, at det er svært at købe vin ind. Med samarbejdet giver vi dem adgang til andre forbrugeres anmeldelse af vores vinsortiment, og samtidig er Vivino en app, som mange danskere kender i forvejen. Det er vores oplevelse, at den slags information efterspørges af kunderne i højere grad end nogensinde før,” siger Martin Hasgard Olesen, marketingschef i Netto, til FødevareWatch.

I disse butikker kan du teste appen:

– Gentoftegade 35 i Gentofte

– Skt. Knuds Torv 2 i Århus

– Maglebytorv 4 i Dragør

– Olgas Vej 1 i Vejle

– Hovedgaden 417 i Hedehusene

1 kommentar

Skriv et svar