Arkiver

Nyheder

Rainmaking Loft udvider og inviterer til New Blood Fredagsbar

Københavns største arbejdsfællesskab dedikeret til tech-startups, Rainmaking Loft, udvider deres kontor med 36 nye pladser og fejrer med et brag af en fredagsbar i morgen mellem 16:00-20:00. Gratis øl, DJ’s og startup-venlig bar-menu – og du er inviteret.

Rainmaking Loft flyttede i foråret til nye lokaler ved Holmen med plads til 320 mennesker og blev helt fyldt i løbet af to måneder. Nu har de valgt at inddrage en af lounge-zonerne på den attraktive øverste etage, hvor de etablerer 36 nye pladser.

Københavns største kontorfællesskab dedikeret tech-startups er altså lige blevet lidt større og kan nu huse i alt 356 iværksættere.

Det fejrer de i morgen med åbningen af deres nye fredagsbar, New Blood Fredagsbar, hvor der vil være DJ’s, surprise bogsignering, gratis øl til de hurtige og en startupvenlig bar menu.

“Vi glæder os til at se nye og kommende beboere. Vores daglige ambition er at skabe det perfekte sted at arbejde for iværksættere. Men vi er ligeså seriøse omkring at lave en end-of-the-week-bar, hvor vi skruer helt op sammen med nogle mennesker, vi godt kan lide. På fredag bliver det mere fest end networking,” siger Managing Director i Rainmaking Loft, Kristian Ø. Justesen.

Desuden vil det hver time være muligt for iværksættere, der har interesse i at få en plads på Rainmaking Loft, at få en rundvisning på det nye kontor af Rainmaking-teamet.

Festen skydes igang i morgen, fredag d. 25 september kl 16:00-20:00, og alle er inviteret. Så tag dig selv, din kæreste og alle dine venner under armen og vær med til at fejre Rainmaking Lofts udvidelse med et brag af en fest.  

Link til eventet her.

11230216_1622314368019124_1685239728838527497_n

Skriv et svar