Arkiver

BusinessHardwareNyheder

Jakob Balslev: Nu kickstarter vi Rokoko

Salto er Rokoko’s nyeste skud på stammen. Teamet i Rokoko har opfundet det unikke sensor-baserede motion capture-suit Salto, som netop er lanceret på Kickstarter. 

Det danske startup Rokoko har opfundet konceptet Animotion, baseret på deres egen sensorbaserede motion capture-teknologi. En teknologi, der potentielt kan disrupte hele den eksisterende motion capture-industri, da den kan produceres for under 1/20 af, hvad lignende systemer koster på markedet i dag.

Vil demokratisere motion capture
Teamet i Rokoko har en vision om at demokratisere motion-capture. Med Salto er motion capture-teknologien inden for rækkevidde for alle creative sjæle.

Salto åbner op for et hav af anvendelsesmuligheder inden for både film, animation, sport, spil og Virtual Reality. “Salto fungerer som et plug&play suit. Hvis du selv kan finde ud af at tage dit tøj på, så kan du også bruge Salto, så nemt er det”, siger Jakob Balslev, stifter af Salto.

Læs også: Rokoko tager startup-scenen med storm

Hjælp Rokoko med at kickstarte
Salto er netop lanceret på Kickstarter. Kampagnen udløber om en måned, og startuppet søger at crowdfunde $100.000. Rokoko har skabt et unikt univers, som bedst opleves visuelt. Se deres video her eller hop direkte til deres Salto kampagne på kickstarter.

Rokoko har deltaget i både Danish Tech Challenge, Creative Business Cup og Startup Nation Summits.

1 kommentar

Skriv et svar