Arkiver

IværksætterlivNyheder

Se eller gense Startup Grinds livestream med Guy Kawasaki

Den Silicon Valley baserede marketingschef, startup-ikonet Guy Kawaski var inviteret i studiet hos Google Hangouts da Startup Grind lavede deres første globale live stream. Se eller gense Kawasaki dele ud af sin viden i det inspirerende interview her.

Startup Grind er det største uafhængige startup community, dedikeret til at undervise, inspirere og samle 215.000 foundere i over 185 byer. I dette, deres første globale live stream, interviewer founderen af Startup Grind, Derek Andersen, den verdenskendte marketingschef Guy Kawasaki.

Se eller gense det underholdende og inspirerende interview, som iværksættere og startupentusiatser over hele verden samledes om tilbage i marts i år –  live fra Google Hangouts.

Skriv et svar