Arkiver

Coworking spacesEventsNyhederRobotUngt Tech

Skylab: Et år er gået og det skal fejres!

Skylab essentielt Trendsonline

For et år siden åbnede Skylab for første gang op til deres nye hub for innovation og iværksætteri. Fredag d. 9. oktober inviterer Skylab indenfor til pitchbar, keynotes og BBQ når de fejrer 1 års fødselsdag.  

Skylab er Danmarks Tekniske Universitets hub for innovation. Udfra tre fokuspunkter; startup, virksomhedssamarbejde og vidensdeling med DTU’s institutter, faciliterer Skylab rammerne for innovation på DTU.

Læs også: Ny accelerator matcher studerende og virksomheder

Det er kun et år siden at det nye Skylab åbnede dørene for første gang, og siden da har over 40.000 nysgerrige studerende, investorer og virksomheder været forbi Skylab.

Skylab byder indenfor til en eftermiddag, hvor du kan opleve Skylabs community, alle faciliteter og blive klogere på, hvad der sker i Skylab til hverdag. Samme dag vil der også være Skylab’s månedlige pitchbar, hvor alle kan pitch deres idé live, denne dag under temaet robotics.

Dagens program skydes igang med en række talks, og senere er der BBQ og drinks. Du kan se hele programmet her og tilmelde dig her.

Skriv et svar