Arkiver

HardwareNyheder

Ny accelerator matcher studerende og virksomheder

Open Innovation X (Oi-X) er et nyt acceleratorprogram, hvor målet er at bringe studerende tættere på de udfordringer, som danske virksomheder kæmper med til dagligt.  

Oi-X har en anderledes appel end så mange andre acceleratorprogrammer. Der er i lige høj grad fokus på startup og uddannelse. Virksomhederne har mulighed for at tilbyde de studerende et stipendium, så de kan fortsætte udviklingen af projektet i tæt samarbejde og sparring. Der er også mulighed for at udarbejde et projekt, som en del af sin uddannelse, for eksempel som BA- eller MA-projekt.

50.000 kr. til vinderprojekt
Programmet har en åben tilgang til innovation, hvor studerende indledningsvist får ekspertvejledning fra virksomhedernes ansatte. Acceleratorprogrammet skydes igang med en kick-off Oi-developer weekend og afrundes med en finale, hvor vinderprojektet præmieres med 50.000 kroner.

Samarbejde med største danske virksomheder
Oi-X er opstået og udviklet på baggrund af et samarbejde mellem DTU skylab og DTU Compute. En række af Danmarks største virksomheder er sponsorer på acceleratorprogrammet, og samarbejder tæt med de studerende. Der er tale om IBM, KMD, Oticon, Widex og Easy Translate.

Win-win for studerende og virksomheder
Uanset om du er studerende eller virksomhed, er der betydelige fordele ved at deltage i Oi-X. Som studerende får du lov at prøve kræfter med virksomhedernes udfordringer, og som virksomhed får du en åben kanal for kreativitet og innovation.

Skriv et svar