Arkiver

EventsNyhederPlatformUdland

Boost international salg via app-store

Effektivt salg til et globalt marked gennem app-stores er blevet en hverdagsbegivenhed for mange software-udviklere. Væksthus Hovedstadsregionen optager 8 tech/software-virksomheder til intenst app-store optimerings program. 

Hvordan håndterer man m-commerce, UX, integration med platfor­me, analytics, mobile konkurrenter og ASO? Hvis din virksomhed har brug for et skub mod et internationalt marked, så læs med her om Væksthus Hovedstadsregionens app-store program.

Målgruppen er tech/software-vækstvirksomheder, der har ambitioner om at komme effektivt ud på det globale marked gennem en bedre forståelse for distribution i app-stores.

I programmet indsamles og bearbejdes infor­mation om, hvordan man tilrettelægger en go-to-market plan, som kan tilgodese vækst­ambitionerne. Programmet omfatter 3 workshops, hvoraf en afholdes i forbindelse med App Promotion Summit i Berlin. For at deltage skal din virksomhed have stærke vækstambitioner og have gode resultater.

For at finde ud af om dette program er det rette for dig og din virksomhed, så tag kontakt til Per Nygaard her.

Per Nygaard er strategikonsulent og har ekspertise indenfor web-baseret forretningsmodeller og techvirksomheder, der har potentiale til at blive globale. Per har i sin tid i Væksthuset hjulpet over 300 virksomheder med at udarbejde vækstplaner, og flere er lykkedes med at få succes på internationale markeder.

 

Skriv et svar