Arkiver

EventsNyheder

Iværk&Vækst tiltrak folk fra hele landet: Mød Signe og Maria

Mange iværksættere var dukket op i Nordhavn i slutningen af september da Iværk&Vækst afholdt sit københavnske arrangement. Der var god energi i de to haller, og  mange deltagere kom håbefulde for at netværke og møde andre iværksættere og virksomheder, der kan hjælpe dem videre.

Iværk&Vækst er Danmarks største inspirationsforum for idemagere, iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt investorer. På dagen stod vi, Trendsonline, i et Community Lounge, sammen med kontorfællesskaber for startups i København.

Der var mange, der kom hen og var nysgerrige på at høre mere om kontorfællesskaberne. Trendsonline spurgte de forbipasserende, hvorfor de tilbragte dagen til Iværk&Vækst.

Signe Fribo

Signe er oprindeligt fra Fyn. Hun er uddannet antropolog og hendes mand er uddannet arkitekt.

Hun og sin mand er for nyligt vendt tilbage til København efter nogle år i udlandet. De to er i gang med at starte en virksomhed sammen. Konceptet er, at de skal være mellemmænd for producenter i udlandet og sælgere eller importører i Danmark af vin og fødevarer.

Vi spurgte Signe, hvad hun og sin mand gerne ville have ud af Iværk&Vækst.

”Vi er i opstartsfasen, så for os er det mere inspiration end reel rådgivning. Det er for at komme ind i iværksættermiljøet i Danmark og finde ud af, hvor man kan få rådgivning, hvor kan man få hjælp og finde ud af, hvad andre folk laver,” fortæller Signe.

Signe siger videre, at der ikke skal være stor økonomisk risiko forbundet med deres virksomhed i starten.

”På nuværende tidspunkt er vi ikke på udkig efter investorer, da vi har valgt at starte en virksomhed op, hvor der ikke skal være så mange penge i det fra starten af. På længere sigt vil vi have nogle andre ben ind i det.”

Maria Bjerno

Maria Bjerno bor i indre København og har tidligere boet i Herlev. Hun har et lille firma, der hedder ”The Recycling Tent”. Konceptet er at lave genanvendelige telte til festivaler.

Vi spurgte Maria, hvad hun gerne ville opnå til Iværk&Vækst.

”Jeg vil gerne skabe nogle forbindelser og få nogle ideer til, hvordan man kommer ud over stepperne. Jeg går rundt og hører, om nogen har ideer til, hvad man kan gøre, og hvordan andre selv er startet op. Det er den primære grund til, jeg er her,” fortæller Maria.

Hun håber også på at møde nogen, der kunne blive en del af virksomheden.

“Selvfølgelig også for at se, om der er nogen, der kunne have interesse i det, jeg går og laver. Jeg håber på at få inspiration og se, om der er nogen, jeg kunne have en fremtid med, kan man sige sådan helt romantisk”.

Skriv et svar