Arkiver

Coworking spacesEventsNyheder

Sjette #CPHFTW Townhall Meeting er lige om hjørnet

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 29. oktober. Der skal du nemlig til det sjette #CPHFTW Townhall Meeting hos KPH Projects på Vesterbro i København. 

Torsdag den 29. oktober kl 18:00 byder #CPHFTW inden for til det sjette Townhall Meeting, hvor det Københavnske startupmiljø mødes, udveksler erfaringer og netværker på tværs af kontorfællesskaber og interesseområder.

Igen er det KPH Projects på Enghavevej, der er vært for mødet. Townhall-arrangementerne handler om få iværksættere, investorer, udviklere og hvem der nu ellers er involveret i startups til at mødes.

“How to”
På det sjette #CPHFTW Townhall Meeting vil fokus være “How to” – forskellige perspektiver på hvordan man bygge en succesfuld startup. Det er der ikke kun én vej til. Dagens tre keynote speakers vil fortælle, hvordan de fandt deres vej til succes. 

 

Christoph Janz, medstifter og Managing Partner hos Point Nine Capital
Ida Tin, medstifter og CEO hos CLUE
Kenneth Auchenberg, Profilic Front-end Developer og Community Builder

 

Med mere end 500 deltagere ved sidste Townhall Meeting kan man kun forvente, at denne sjette udgange af #CPHFTW Townhall Meeting får ligeså stor opbakning.

Læs også: Mere en 500 mennesker til CPHFTW Townhall Meeting

Den vigtigste del af et Townhall Meeting er netværksdelen, og med en stor flok ambitiøse mennesker med fælles interesser er der rigelig mulighed for at lære nye venner, investorer eller potentielle kollegaer at kende. Teamet bag #CPHFTW forsøger også at facilitere at så mange gæster så muligt får nye forbindelser til Townhall Meetings.

Du kan få et stemningsbillede fra det seneste Townhall Meeting i videoen herunder og book billet til #CPHFTW Townhall Meeting her.

Skriv et svar