Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Video-optakt til uge47: Sådan holder du fast i en drøm, der tager lang tid at realisere

I forbindelse med den kommende iværksætteruge, der i år har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week (GEW) og finder sted i uge 47, har folkene bag lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere.

Det verdensomspændende initiativ for innovation og entreprenørskab, Global Entrepreneurship Week, finder dette år sted i uge 47, fra 16. – 22. november.

Under hashtagget #skabfremtiden har GEW dette år valgt at sætter fokus på fremtidens værdiskabere: elever, studerende og unge iværksættere, der handler på muligheder og gode ideer og kan omsætte disse til værdi for andre.

Som optakt til begivenhederne har GEW lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere, som de har fået til at dele ud af deres gode råd og erfaringer.

Her er de næste tre i rækken af i alt 15 interviews.

Henrik Ernst: Sådan bruger du erfaringer fra arbejdsmarkedet til at blive iværksætter i en sen alder
Se Henrik Ernst fortælle om, hvilke fordele det kan have, at starte ud som iværksætter i en sen alder. Henrik står bag Døgndata, som han opbyggede efter årelang erfaring som forstander i døgninstitutioner i Aarhus.


Esben Kjær Ravn: Sådan holder du fast i en drøm, der tager lang tid at realisere

Esben fra spiludviklingsfirmaet Kong Orange står sammen med ligesindede gaming-entusiaster bag spilkollektivet Mega Nørd, der udvikler spil med en skæv vinkel og i et tempo, der tillader dem at passe både familie, venner og andre projekter.


Lasse Tindbæk: Sådan skaber du dialog med kunder i det offentlige

Lasse har udviklet studiz.dk – en hjemmeside, hvor du som elev og studerende kan få adgang til studierabatter og oprette dit digitale studiekort. Men hvordan gør man lige, når man vil sælge et kommercielt produkt til offentlige institutioner? Se med og hør Lasses bud på, hvordan man griber det an.

Skriv et svar