Arkiver

BusinessCloudEventsIværksætterlivNyhederVenturekapital

DVCA udnævner SEED Capital til årets Venture Kapital Fond

DVCA vurderer SEED Capital som bedste danske venturefond og fejrer dem med prisen for årets venture kapitalfond

SEED Capital modtog prisen for årets venture kapital fond, ved brancheforeningens årlige topmøde i Nyborg på Fyn.

SEED Capital er den største venturefond i Danmark inden for pre-seed og seed segmentet, og er specialiseret i at identificere og udvikle nye og innovative teknologivirksomheder. SEED Capital forvalter i dag ca. 2,1 mia. kr. og har omkring 70 selskaber i sin portefølje.

SEED Capital brager derudaf

SEED Capital er især blevet rost for deres investering i Endomondo og Trustpilot med fantastiske exits til følge. Endomondo blev solgt til amerikanske, Under Armour for mere end 575 mio. kr. SEED var også den første vigtige institutionelle investor ind i Trustpilot, hvilket tegner til at blive en stor succes.

“Trustpilot har i de forløbne 20 måneder gennemført to investeringsrunder, der er uhørt store for tech-virksomheder i Danmark. I januar 2014 blev der rejst USD 25 millioner og i maj 2015 blev der rejst godt USD 75 millioner. Vi har en potentiel ”Unicorn” her,” sagde Ole Steen Andersen.

Derudover har SEED Capital også haft fingrene i flere lovende investeringer, bl.a. Bownty, det danske site, der samler og formidler gode deals til forbrugerne, Plytix, en cloud-platform, hvor brands kan følge deres udvikling, og indsamle Big Data og Templafy, som er en cloudbaseret service, der sikrer, at organisationer kan opretholde visuel og juridisk standardisering i skabeloner, dokumenter og præsentationer på tværs af platforme.

Brancheorganisationen Danish Venture Capital And Private Equity Association

DVCA er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde og business angels. Foreningen har fokus på Danmarks som et attraktivt investeringsland, både nationalt og internationalt. DVCA består af mere end 250 medlemmer, som repræsenterer alle led i investeringskæden, både fra individuelle business angels over ventureselskaber og kapitalfonde til institutionelle investorer.

Skriv et svar