Arkiver

FintechNyheder

MEEwallet slår sig sammen med FidMe Nordic

Meewallet, den danske mobilbetalingsløsning, indgår samarbejde med det fransk-baserede loyalitetstjeneste FidMe og deres 4 millioner brugere.

Meewallet er en app, der fungerer som en elektronisk pung, som du får adgang til via din smartphone. Ideen er, at pungen skal indeholde det samme som en normal pung: Alt fra betalingskort og konti, loyalitetskort, medlemskort, identitetskort osv. I dag understøtter Meewallet VISA, VISA/Dankort, MasterCard, Forbrugsforeningen og Beeptify. Yderligere betalingsmidler, loyalitetsprogrammer og andet indhold vil blive integreret i appen med tiden.

Helt basalt fungerer  Meewallet sådan, at du via applikationen, en pinkode og en terminal i butikken kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder. Systemet Meewallet er allerede i daglig drift i butikker i 18 danske byer indtil videre. Derudover står det stærkt på Færøerne.

Første skridt er at udvide til hele Europa
Nu tager Meewallet et skridt nærmere drømmen om at blive global, når samarbejdet med FidMe går i luften.

”I fællesskab vil vi lave en løsning, som kombinerer betaling, loyalitetskort og kvittering i en og samme transaktion. Det er en samlet løsning, der har fokus på at gøre det nemt, enkelt og fordelagtigt for forbrugeren, og som kommer til at virke i hele Europa i første omgang,” forklarer Kim Vindberg-Larsen, stifter og direktør i Meewallet.

FidMe, der oprindeligt er et fransk startup, og som har opereret i Danmark i 2 år nu, medbringer rundt regnet 4 millioner registrerede brugere til samarbejdet med Meewallet. Med det samarbejde ruller MEEwallet sig først ud i Europa – siden venter resten af verden.

Skriv et svar