Arkiver

MedtechNyhederVenturekapital

Danske Cortrium får €1,5 millioner

Den danske Medtech-virksomhed Cortrium Aps har indgået partnerskab med canadiske Myant Capital Partners og har modtaget en investering på 1,5 millioner Euro. Investeringen skal blandt andet bruges til at øge fokus på medicinske godkendelser til det europæiske og nordamerikanke marked.

Cortrium er en dansk medicinsk teknologivirksomhed, som udvikler innovative digitale løsninger, der effektiviserer en række nuværende og kommende udfordringer inden for monitorering, diagnosticering og behandling af patienter på og udenfor hospitaler.

De har udviklet en avanceret sundhedsmonitor, der måler hjerterytme, åndedrag, temperatur samt fysisk aktivitet og kan formidle data direkte til lægen. Dette produkt så den canadiske kapitalpartner Myant Capital Partners et stort potentiale i, og de har derfor valgt at indgå partnerskab og investere 1,5 millioner Euro i virksomheden.

Det skal investeringen bruges til
Med investeringen vil Cortrium fokusere på medicinske godkendelser til det europæiske og nordamerikanske marked, færdiggørelse af kliniske forsøg og videreudvikling af værktøjer til analyse af helbredsdata.

For Myant Capital Partners er målet at styrke positionen inden for målinger af medicinske data.

Cortrium har etableret sig på markedet gennem et tidligt samarbejde med Bispebjerg-Frederiksberg Hospital (Kardiologisk Ambulatorium) og Næstved Sygehus (Onkologisk Afdeling). Cortriums udvikling har været støttet af Bayer HealthCare via ”Grant4Apps-programmet” samt Industriens Fond gennem Danish Tech Challenge.

Med investeringen etablerer Cortrium syv danske arbejdspladser.

Skriv et svar