Arkiver

EventsHardwareNyhederUngt Tech

Danske Dxtr Tactile klar til verdensmesterskab

I denne uge afholdes verdensmesterskaberne for iværksættere fra de kreative erhverv – det internationale Creative Business Cup 2015 – og vinderen af danmarksmesterskaberne, Dxtr Tactile, står klar til at udfordre konkurrenterne fra mere end 55 andre lande.

I juni måned blev Dxtr Tactile kåret som vinder af Creative Business Cup Danmark 2015 med deres innovative og nytænkende ”Legoklods 2.0” til børn og personer med kognitive lidelser. Fra den 16.-18. november løber dette års internationale Creative Business Cup af stablen, og her skal den danske repræsentant konkurrere om at vinde verdensmesterskaberne for kreativt iværksætteri.

Det internationale Creative Business Cup 2015 vil blive afholdt i København fra mandag til onsdag, og deltager man i dette, vil man befinde sig i særligt kreative omgivelser, eftersom det vil blive afholdt på KADK, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Samarbejde med EBAN Winter University
For at maksimere alle deltageres oplevelse vil dette års event blive afholdt i forbindelse og samarbejde med EBAN Winter University. EBAN står for European Business Angel Network og er et Europæisk samarbejde af investorer, som fokuserer netop på startups, iværksætteri og nyere virksomheder.

EBAN Winter University er en årlig konference, hvor medlemmerne har mulighed for at modtage ekspertråd indenfor investering og få indsigt i nuværende trends på det Europæiske startup marked.

Samarbejdet skal skabe de perfekte rammer for et netværksforum for kreative iværksættere, som ønsker at tage det næste skridt med deres virksomhed, organisationer, som arbejder på at forbedre kreativt iværksætteri, og investorer, der leder efter den næste store idé.

Det gode selskab
Som altid vil de kreative deltagere være i fint selskab til dette års Creative Business Cup, da der både blandt talere og juryen befinder sig nogle af verdens mest interessante og dygtige personligheder, investorer og iværksættere. Med andre ord; der vil være masser af viden og råd at suge til sig ved Creative Business Cup 2015.

Dette års jury består af en bred vifte af 19 dygtige forretningsfolk fra hele verden. Fra Danmark deltager Christian Stadil, Bo Koch-Christensen og Torsten Kolind.

Det modtager vinderne af Creative Business Cup 2015
Både første-, anden- og tredjepladsen vil blive tildelt præmier – de tildeles som en hjælp til vinderne, så de kan arbejde videre på deres ideer og koncepter med henblik på at få udviklet stabile virksomheder.

Den helt store vinder af Creative Business Cup 2015 vil løbe af med 15.000 euro samt et års fuldt medlemskab af Stylus til en værdi på omkring 20.000 euro og vil ydermere vinde Microsoft Bizspark Plus til en værdi på op til 110.000 euro.

Skal du nå med til dette års Creative Business Cup, kan du lige nå at købe billetter her.

1 kommentar

Skriv et svar