Arkiver

EventsNyheder

Europæiske business angels gæstede København

Business Angel Copenhagen og Creative Business Cup afholdte EBAN Winter University for 14. gang, denne gang i København. Arrangementet løb af stablen den 16-18. november og havde over 700 besøgende.

EBAN Winter University er et tre-dages event og står som det hotteste årlige event for business angels og kreative iværksættere. Eventet er forum for kontakt mellem innovatører og investorer og byder på workshops, paneldiskussioner, udstillinger og mulighed for at pitche for potentielle investorer.

Bag arrangementet finder man Business Angel Copenhagen og Creative Business Cup. Business Angel Copenhagen er danmarks største business angel netværk med mere end 90 aktive investorer. Creative Business Cup er en global platform og online markedsplads for startups og entreprenører, der giver mulighed for kontakt med investorer, samarbejdspartnere og sparringspartnere.

Baggrunden for samarbejdet er et fælles ønske om mere kreativt samarbejde på internationalt plan – altså at det innovative miljø skal danne et stabilt internationalt netværk.

Et andet formål med eventet er ligeledes at udbrede kendskab til, hvad der rører sig på den internationale innovative scene; hvad er den nyeste viden på området, hvad er trenden for tiden.

EBAN Winter University er et internationalt event, der afholdes årligt.

Skriv et svar