Arkiver

EventsNyhederRobot

Odense skal være vært for Robobusiness Europe 2016

Robo Business Europe

Odense kommune går sammen med Blue Ocean Robotics og lander værtsrollen for Robobusiness Europe.

Odense satser på at tiltrække mere end 1000 robotfolk fra den europæiske robotindustri, startups og vidensmiljøer til den internationale konference, Robobusiness Europe. Det er op til tre gange så mange deltagere, end der normalt deltager i Robobusiness Europe. Direktør ved Blue Ocean RoboticsClaus Risager, der tidligere har været en del af styregruppen bag Robobusiness i USA gennem en årrække. Derudover har han selv været en del af det odenseanske robot-miljø i mere end 25 år.

” Jeg indrømmer, at det er ambitiøst, men jeg mener nu alligevel, at der er grundlag for at forvente en solid tilstrømning til eventet,” udtaler Claus Risager.

Robobusiness Europe er en tre-dages konference, der lægger vægt på den nyeste information på robot-området. Der vil være mulighed for networking med både potentielle samarbejdspartnere og investorer. Der vil blive præsenteret og udstillet industriens nyeste modeller og mulighed for  sparring med branchens eksperter fra hele Europa.

Odense Kommune er stolt af den hastigt voksende robotindustri i byen og er derfor glade for at støtte op om tiltag, der skal styrke industrien. Samarbejdet med Odense Robotics, netværket af private og offentlige inden for Odenses robotmiljø, er et af de tiltag.

Odense Robotics har i samarbejde med Odense Kommune sørget for, at Odense skal være vært for Robobusiness Europe i de kommende tre år. Første gang bliver i juni 2016.

1 kommentar

Skriv et svar