Arkiver

NyhederSustainable Tech

MinbilDinbil skifter officielt navn til Snappcar

MinbilDinbil,  den danske platform for delebiler og udlejning mellem private, som blev opkøbt af den hollandske konkurrent i april, skifter nu navn til det samme som moderskibet, nemlig Snappcar.

Da det hollandske Snappcar i april opkøbte det danske startup, MinbilDinbil, havde det ikke de store visuelle konsekvenser for platformen, da den simpelthen bare kørte videre under samme navn som hidtil. Men nu, hvor de skifter navn til Snappcar, kan overtagelsen siges at være fuldbragt. Nu vil de ikke længere fungere som den selvstændige afdeling af den hollandske virksomhed, men snarere som den danske gren, på lige fod med resten af foretagendet.

Nyt navn, samme service
MinbilDinbil blev stiftet i 2013 som den første platform for biludlejning mellem private i Danmark. Med den endegyldige overtagelse, bliver MinbilDinbil nu en fuldbyrdet del af det cirka fem gange større Snappcar.

Læs også: MinbilDinbil udvikler markedet for privat biludlejning

Men det skal ikke gå ud over servicen. Planen er at fortsætte samme vision som tidligere: At gøre bildeling let, sjovt og sikkert, samtidigt med at der tænkes på miljøet. Servicen forbliver også den samme, med forsikring, vejhjælp og deslige.

Ved opkøbet af den danske platform, blev Snappcar et af de største bildelingsfællesskaber i Europa med over 150.000 medlemmer spredt over Danmark, Sverige, Tyskland og Holland.

Læs også: MinbilDinbil opkøbt af hollandsk delebils-pioner

Skriv et svar