Arkiver

EventsNyheder

Investorer: Iværksættere bør tænke i globale sammenhænge

På vanlig vis afholdte SKAGEN Fondene i onsdags deres årlige Nytårskonference. Her fik tilhørerne sat ord på investorernes syn på fortiden, fremtiden og på de finansielle udsigter.

Når SKAGEN Fondene afholder deres årlige konference, er der efterhånden tradition for, at foredragene har et økonomisk fokus og globalt udsyn. Det blev der ikke ændret på i år, hvor især Ian Bremmer, der er geopolitisk ekspert og founder af Eurasia, gjorde stort indtryk ved at give publikum indblik i konsekvenser og muligheder ved globaliserede markeder.

Det økonomiske fokus fornægtede sig heller ikke i de efterfølgende foredrag, hvor muligheder og faldgruber på det globale aktiemarked var i centrum. Det stod Garry Evans, chefredaktør hos BCA research, og porteføljeforvalter i SKAGEN Global, Knut Gezelius i hver deres foredrag for.

Også high-tech entreprenør og tidligere finansanalytiker Pippa Malmgren og fremtidsforsker Magnus Lindkvist indtog scenen. De gav i deres foredrag et indblik i de mange muligheder og udfordringer, som den nye teknologi, udvikling og fremtidsforskning åbner op for.

Se Ian Bremmers foredrag, “2016’s Top Global Risks for Investors” herunder:

Du kan finde flere foredrag fra konferencen her.

Skriv et svar