Arkiver

Content PartnereNyhederPodcastSoftware

Podcast: Sådan får din app loyale brugere

Dette podcast er lavet i samarbejde med mobilbureauet Mobtimizers. Mobtimizers hjælper virksomheder med mobile strategier, app markedsføring, analyse og app store optimering.

Du har udviklet din app. Du har lanceret den og måske finjusteret den og fået de første brugere. Men hvordan sikrer du dig at din app bliver en del af brugernes hverdag? Det giver vores ekspertpanel et bud på i dette podcast.

Henrik Møller Rasmussen er stifter og CTO for Famly, en kommunikationsapp til børnehaver og daginstitutioner. Siden 2013 har han og resten af teamet arbejdet på at optimere deres app og gøre brugerne glade for produktet. I dag åbner 60 procent af brugerne appen hver dag.

Kristian Midtgaard er stifter Trusted Sport, en app for løbsarrangører og -deltagere. Appen blev lanceret i Appstore i september 2015 og er lige nu i den fase, hvor brugerne skal findes og fastholdes.

Brian Egerup Kjærulff er medstifter og CEO for mobil- og app-optimeringsbureauet Mobtimizers. Her hjælper han hver dag virksomheder med at forbedre og videreudvikle deres apps, herunder at skabe gode loyale brugere.

I dette podcast kan du blandt andet finde ud af:

  • Hvordan Famly får 60 procent af deres brugere til at åbne appen hver dag
  • Hvordan Trusted Sport bruger ‘machine learning’ til at skabe en bedre app
  • Hvordan du stopper ‘hullet i badekarret’, så brugerne ikke forsvinder igen
  • Hvorfor feedback loops er vigtige
  • Hvordan du kan få dine brugere til at hjælpe dig med at få nye brugere

 

Podcast: Sådan får du loyale brugere på din app

Skriv et svar