Arkiver

IværksætterprisenNyheder

Kalder alle østjyder – du kan stadig nå at tilmelde dig Iværksætterprisen

Iværksætterprisen Trendsonline

Iværksætterprisen uddeles hvert år af Business Region Aarhus til de mest lovende iværksætter i regionen. Tilmelding til konkurrencen er stadig åben, så er du del af en startup virksomhed i Østjylland, kan du stadig nå at deltage.

Siden 2011 har Business Region Aarhus hyldet de mest lovende iværksættere med Iværksætterprisen. De nominerede til årets pris er endnu ikke fundet, og der er stadig mulighed for tilmelding til konkurrencen, hvor startup virksomheder kan vinde et mentorforløb.

Der dystes inden for tre kategorier: Bedste fysiske produkt, Bedste immaterielle produkt og Den kreative pris. Alle deltagere bliver siden vurderet af en jury, der “grovsorterer” og udvælger de ni bedste startup-virksomhed i de tre kategorier. Vinderne kan vælge en mentor, der kan hjælpe startuppet eller iværksætteren videre.

Det er erhvervsfolk i kaliber med Business Angel, Moonis Kamil, Stifter af CasaMichael Mortensen og forretningsudvikler for CULT, Brian Sørensen, der alle er blandt tidligere års mentorer, som håbefulde østjyske iværksættere kan vinde chancen for at få vejledning af.

De deltagende virksomheder skal være stiftet i 2013 eller senere og have et CVR-nummer i en af Business Region Aarhus’ kommuner – Aarhus, Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Silkeborg, Skanderborg eller Syddjurs.

Deadline for at tilmelde og indstille virksomheder til årets konkurrence er søndag den 21. februar 2016. Du kan tilmelde dig her eller indstille andre til iværksætterprisen her.

Mød en af deltagerne – William Aziz Ramaki fra Refrezo
William Aziz Ramaki er en af de tilmeldte iværksættere til årets konkurrence. Han har startet sin virksomhed, Refrezo, op gennem det seneste år, og han har for ganske nylig lanceret sin prissammenligningsplatform for kørekort. Den skal matche kommende bilister med de rette tilbud fra lokale køreskoler.

“Ideen til Refrezo opstod, da jeg selv stod og skulle bruge et motorcykelkørekort. Jeg googlede lidt og fandt en lang række priser på kørekort. Og der var stor forskel. Nogle steder kostede det 9.000 kroner og andre steder 13.000 kroner. Det var meget uigennemsigtigt, og det har jeg sat mig for at ændre,” forklarer William Aziz Ramaki.

Efter 1 års research af markedet, en lang række telefonsamtaler med forskellige køreskoler, indgåelse af aftaler om partnerskaber med 600 køreskoler og opbygningen af Refrezo platformen var William Aziz Ramaki klar til at tilbyde de første brugere tilbud på kørekort midt i januar 2016. I løbet af de første 14 dage har Refrezo fået 300 forespørgsler på kørekort-tilbud.

Forretningsmodellen er på plads – når brugere vælger at acceptere et tilbud, som de har fået gennem Refrezos platform, går en bid af kagen til William Aziz Ramaki og hans team.

Skriv et svar