Arkiver

NyhederSoftwareUngt Tech

Startup-mentor Mads Graves: Mentorskab giver mig energi og indsigt

Mads Graves Larsen er tidligere administrerende direktør i Udvikling Fyn, han er stifter og CEO for marketing og kommunikationsbureauet MadsCorp og desuden besidder han flere bestyrelsesposter hos virksomheder og startups som eksempelvis Velocatr. Han har valgt at stille sig selv til rådighed som mentor blandt Venture Cups over 200 tilknyttede mentorer.

For teamet bag Venture Cup handler mentorprogrammet om at vejlede og inspirere de unge talenter ved at bygge bro mellem erhvervslivet og den akademiske verden. For Mads Graves Larsen handler mentorskabet mere om at møde energiske og dedikerede mennesker.

“Som mentor for en nystartet virksomhed får man adgang til lidt af den energi og begejstring, der som regel er hos nystartere. Det er jo ikke det værste at blive inficeret med, når man går rundt i sine vante cirkler,” forklarer Mads Graves Larsen.

Mads Graves Larsen er mentor for startuppet Trusted Sport, en app for løbsarrangører og -deltagere. Appen blev lanceret i Appstore i september 2015 og er lige nu i den fase, hvor brugerne skal findes og fastholdes. Kristian Midtgaard er stifter af Trusted Sport og har også tidligere været ejer og administrerende direktør hos det danske sportsbrand Reeact, ved siden af sin karriere som professionel badmintonspiller.

Vi sparrer især på markedføring
Kristian Midtgaard fortæller at Mads i rollen, som mentor kigger på startuppet fra fugleperspektiv, og kan se hvad der er vigtigt at fokusere på.

“Mads, som mentor, ser udefra og ind på Trusted Sport. Han er ikke fedtet ind i den daglige drift og han ser nok mere objektivt på forretningen generelt, vores ideer og den service vi tilbyder danske løbere og løbsarrangører,” fortæller Kristian Midtgaard.

Han fortæller videre at Mads Graves Larsen bidrager med nogle kompetencer, som ikke findes internt i teamet og han hjælper med struktur, sit netværk og erfaring.

“Konkret hjælper Mads lige nu med vores markedsføringsplan for den kommende periode. Vi har netop afsluttet en kampagne, hvor danske motionsløbere har anmeldt løbsoplevelser fra året, der er gået. Nu skal vi være i tæt dialog med løbere og løbsarrangører, og i den forbindelse hjælper Mads os med at oprette testgrupper med brugere og ikke-brugere,” uddyber Kristian Midtgaard.

Fra pitch-dommer til mentor
Mads Graves Larsen fortæller at han fik lysten til at blive mentor for et startup efter han i en årrække havde været dommer i Venture Cups Startup Competition. Han var tiltrukket af Venture Cup teamets dedikerede og professionelle indsats på et område der efter Mads Graves Larsens mening er et vigtigt ben i dansk økonomi, – nemlig startupsene.

“Det der driver mig er muligheden for at udvide mit netværk og via indsatsen få tættere indblik i brancher og områder, jeg ellers ikke ville møde,” siger han.

Du kan blive mentor for Venture Cup ved at tilmelde dig på dette link,
eller du kan ansøge om at få en mentor via dette link.

Skriv et svar