Arkiver

Coworking spacesIværksætterlivNyheder

Video: Historien om #CPHFTW

Jasenko Hadzic, entreprenør og community builder, og Peter Thorstensen, CEO hos Accelerace, mødes til en snak om opbygningen af et bedre økosystem for iværksættermiljøet, i Acceleraces Fireside Chat.

Jasenko Hadzic kommer oprindeligt fra Bosnien og har en baggrund inden for matematik og teknologi. Han var i mange år hos Dong Energy, inden han kastede sin kærlighed på iværksætteriet. Særligt brænder han for opbygningen af et gunstigt miljø, hvor startups kan komme godt fra start. Han har selv for nyligt kastet sig ud i et startup, som stadig er i testfasen.

Jasenko Hadzic var blandt andet af hjernerne bag #CPHFTW, et græsrodsinitiativ, der fokuserer på at skabe et sundt økosystem for startups i København. Det hele startede tilbage i 2013 med et par mennesker, der gik sammen, for at finde ud af, hvordan man kunne skabe et sammenhængende fællesskab i københavn for iværksættere, da miljøet det tidspunkt var meget fragmenteret. Det ledte til en masse møder og endeligt det første Townhall Event- et slags stormøde for alle i iværksættermiljøet, der er interesseret i at gå aktivt ind i arbejdet med at gøre en forskel for miljøet.

Hvis du ikke lige har styr på hele historien om, hvordan #CPHFTW blev den organisation den er i dag, kan du få genopfrisket hukommelsen i denne video:

 

1 kommentar

Skriv et svar