Arkiver

NyhederPlatformSoftware

E-conomic runder 100.000 kunder

E-conomic Team Trendsonline

Den danske virksomhed e-conomic har netop landet sin kunde nr. 100.000. E-conomic er et cloudbaseret økonomi- og regnskabsprogram, der henvender sig til både virksomheder og revisorer eller bogholdere, og lader dem samarbejde om regnskaberne.

E-conomic blev etableret i 2001 i København, og er i dag leverandører af SaaS-regnskabsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Europa. Virksomheden har netop rundet en milepæl, da de landede kunde nr. 100.000 inden for deres kerneprodukt -regnskabsprogrammet, e-conomic.

“Det, at 100.000 virksomheder (og et endnu større antal brugere) har valgt vores regnskabsprogram, tager vi som et stort skulderklap,” skriver e-conomic på deres blog og fortsætter:

“Det har været en spændende rejse med forskellige design, moduler og features. Vi rundede det magiske tal i fredags (hvor heldig kan man være?!), og det krævede selvfølgelig kage, balloner og jazz til morgenmaden her på kontoret, mens vi kunne følge med på skærmen, hvornår klokken slog 100.000.”

Virksomheden driver forretning på kernemarkedet i Danmark og betjener kunder på tværs af en lang række Europæiske lande – herunder Norge, Sverige, Spanien, Tyskland og Storbritannien.

 

1 kommentar

  • Vi vil gøre regnskab tilgængeligt for alle, ved konstant at være opmærksom på og forbedre den oplevelse brugeren får ved at lave sit regnskab. Ved selv at arbejde med virksomhedens tal.

Skriv et svar