Arkiver

Coworking spacesNyheder

Thinkubator åbner for ansøgninger: Kom i selskab med Saxo og Singularity

Så er der godt nyt til håbefulde startups. Ansøgningen til Thinkubators Acceleratorprogram er nemlig åben nu.

Thinkubator er et projekt initieret af Laila Pawlak og Kris Østergaard, som leder co-working spacet DARE2mansion. Ideen med thinkubator er at koble nytænkende virksomheder med innovative startups, hvor de udvalgte få får adgang til sparring med foredragsholdere, vejledere og mentorer fra blandt andre DTU Compute & Space og Singularity University.

Thinkubators ti-ugers acceleratorprogram er crowdfunded primært af et par store drenge i dansk erhvervsliv, nemlig Saxo.com og PostNord. Det betyder, at de udvalgte startups får tilført værdi i form af lokaler og Startup-SU på 15.000 DKK (2.000 €). Samtidig får deltagerne en enestående mulighed for eksklusiv sparring med en række eksperter og potentielle partnere fra blandt andre førnævnte DTU Compute & Space, Upwork og mange flere.

Deltagerne får også adgang til den øverste ledelse fra Thinkubators partnere; SAXO.com og PostNord, som potentielt kan give de deltagende startups adgang til deres millionstore kundebaser.

Programmet kører i 10 uger fra den 6. april og frem til finalen den 17. juni. Skal dit startup være med, kan du ansøge inden d. 22. februar her.

Skriv et svar