Arkiver

E-handelNyheder

Markant ændring i Google: Annoncerne i højre side fjernes

Efter et længere testforløb har Google nu besluttet at fjerne de betalte resultater, som du normalvis kan finde i højre side. Det er dog ikke utænkeligt, at der kommer en mere klar udmelding fra Google inden for de næste dage.

De seneste dage har rygterne svirret om, at Google fjerner en stor del af de betalte annoncer fra deres søgeresultater – nemlig hele rækken af annoncer i højre side. I går bekræftede Google så endelig den markante ændring over for nyhedssitet Search Engine Land.

Ændringen træder i kraft på desktop-søgninger over hele verden, men det er endnu uvist hvornår. I skrivende stund ser vi stadig annoncer i højre side på danske søgninger.

Udover at fjerne annoncerne fra højre side vil Google desuden begynde at vise op til fire topannoncer over de organiske resultater frem for de maksimalt tre annoncer, som vi tidligere har set. Dette har Google testet over flere omgange siden 2010 og senest i december sidste år.

Læs hele indlægget her.

4 kommentarer

Skriv et svar