Arkiver

EventsNyhederUngt Tech

Over 200 danske jobs skabt gennem Scaleit Ignite

Innovation Center Denmark har delt en intern analyserapport, der evaluerer effekten af Scaleit-programmet i Silicon Valley. Analysen viser at de 45 startups, som har deltaget i Scaleit Ignite-programmet har skabt mellem 206 og 350 jobs i Danmark over de seneste fire år.

Innovation Center Denmark står bag Scaleit Ignite-programmet, som holder til i Silicon Valley.

Som deltager på den 7 dage lange Ignite bootcamp, får man feedback om sin startup fra forskellige rådgivere og investorer, lærer at udarbejde sit ét-minuts pitch, udforske Silicon Valleys økosystem og ikke mindst, får man udvidet sit internationale netværk.

Analysen viser da også at de fleste startups, der har deltaget i den intensive 1-uges bootcamp har fået noget positivt med hjem i rygsækken. Eksempelvis svarer 30 af 45 deltagere at de har justeret deres forretningsmodel efter bootcampen og 20 af 45 deltagere kom hjem med enten en ny partner, investor eller kunde.

To deltager beretter dog at programmet ikke havde nogen konkret værdi for dem.

Scaleit Ignite statistik

Læs også: Skarpline: Fremtidens kommunikation er visuel

Nyt hold er klar til Silicon Valley

Netop i disse dage er et hold på seks startups på vej gennem bootcampen i Silicon Valley. Skarpline, Yaneeda, Feedsfloor, Truelinked, Antesy og Keepit er alle early-stage startups, som er interesserede i at snuse til økosystemet i USA og få et netværk af eksperter og mentorer til at booste deres startup.

Over de næste dage bliver startupsene introduceret til blandt andet repræsentanter fra den præstigefyldte accelerator Ycombinator og Singularity University.

Læs også: Yaneeda forbinder rejsekunder og lokale rejsearrangører

1 kommentar

Skriv et svar