Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederPlatform

Modebloggere mere populære end Lars Løkke

Er der nogen, der har mange følgere, så er det modebloggere. Faktisk har de mest populære modeblogs over 100.000 følgere. Og de største har 54 procent flere følgere end Lars Løkke Rasmussen ifølge en ny platform.

Her og der på internettet popper blogs op. Om mad. Om børn. Om tech. Om mode. Og især modebloggerne har fået luft under vingerne. Ikke nok med de bliver inviteret ind til diverse talkshows og på catwalken, så er de også blandt de blogs, der klart har flest følgere.

Det nye program er skabt af Dreammodels.dk. Sitet kender du måske, hvis du har købt parfume over nettet. Dreammodels.dk blev nemlig lanceret for at gøre det nemmere at sammenligne priser på parfume og make-up.

Programmet samler ugentligt data om, hvor mange følgere de 100 største modeblogs i Danmark har på sociale medier.

Ud fra den indsamlede data har de lavet en oversigt, der viser, hvor langt de største blogs når ud, og hvor store de rent faktisk er på Twitter, Instagram og Facebook.

Den største blog er Geggosverden.dk. Det er realitystjernen Stephanie Christiansen, også kendt som Geggo i “Familien på Bryggen”, der står bag. Hver gang hun laver et indlæg, når hun ud til over 400.000 mennesker. Det vil sige, hun har 54 procent flere følgere end Lars Løkke Rasmussen, der har 260.000 følger, skriver Mads Phikamphon, der står bag Dreammodels.dk.

Reality i top

Geggo er ikke den eneste realitystjerne, der står bag en populær modeblog. Også Anna Due, Mascha Vang, Tina Marie, Irina Babenko og Malene Sandgaard – alle fra Paradise Hotel – har modeblogs med over 100.000 følgere. Det er mere end dobbelt så mange følgere som Ida Auken, der ifølge Mads Phikamphon har 43.000 følgere.

Bloggerne er til stede på flere sociale medier, hvilket Dreammodels.dk også tager med i deres oversigt. 90 procent af de 100 største modeblogs er på Facebook, og alle 100 er på Instagram. Til sammenligning er kun 26 procent på Twitter.

Du kan se oversigten over de 100 største modebloggere i Danmark her.

Skriv et svar