Arkiver

EventsNyhederVenturekapital

Investorerne skal pitche til Capital on Stage i København

Capital on Stage Investorerne Trendsonline

Efter fem års succesfulde events rundt i hele Europa, Asien og USA, er turen nu kommet til Danmark. På torsdag kommer det kontroversielle ‘Capital on Stage’-event til København, hvor stærke danske og internationale investorer skal pitche for danske iværksættere.

Efter stor succes i både Amstardam, London, New York, Singapore og Tel Aviv, slår Capital on Stage-konferencen nu vejen forbi København, for at opleve den spirende nordiske startup-scene.

Konferencen bliver afholdt på torsdag den 17. marts hos Kromann Reumert i København. Til konferencen er det både internationale og danske investorer, der står på scenen – lige fra NorthCap, Conor Venture Partners, Cottonwood Technology Fund til Vækstfonden.

Den omvendte pitch

Det unikke ved netop Capital on Stage er, at de disrupter den klassiske lokale startup-scene, hvor det konventionelt er iværksætterne, der pitcher for investorerne.

I stedet er det til konferencen investorerne, der skal stå på scenen og pitche for iværksætterne. Hele 20 top venturekapital-investorer skal stå i spotlyset og pitche foran 150 kvalificerede iværksættere, blandt andet fra Danmark.

”Vi ville skabe et fysisk event, hvor det er investorerne, der er i spotlyset og forklarer mere om, hvem de er som person, og hvordan de kan hjælpe udover blot at investere penge i startups. Venturekapital-websites giver generelt et dårligt indblik i, hvem og hvad de virkelig er. Derudover, forbliver deltagende investorer typisk nogenlunde anonyme til iværksætterkonferencer, hvor de deltagende startups må kæmpe for at få et kort møde med en investor,” fortæller Arjen Strijker, stifter og CEO for Capital on Stage.

Sikrer høj kvalitet i matchmaking

Netop derfor garanterer konferencen iværksætterne to private møder med investorer efter eget valg i løbet af eftermiddagens programlagte Open Office Hours.

Eventet giver dermed en unik mulighed for iværksætterne for at se mere værdi i investorerne end blot kapital. Men for at sikre høj kvalitet i matchmaking mellem iværksættere og investorer, skal iværksætterne ansøge for at kunne deltage.

Bliver de accepteret, bliver de dermed blåstemplet som kvalificerede iværksættere, som er klar til at modtage kapital fra venture kapitalister. Det koster derefter 149 euro for iværksætterne at deltage i konferencen, mens det for investorerne koster 995 euro.

Skriv et svar